listede şirek nasıl madagaskarı geçebiliyor ya :S popüler ögelerle doldurulmuş bomboş bi seri :S bu halk gerçekten recep ivedik in her formuna gülüyor bıkmadan izliyor bak hele bi de kung fu panda var pffff
listede şirek nasıl madagaskarı geçebiliyor ya :S popüler ögelerle doldurulmuş bomboş bi seri :S bu halk gerçekten recep ivedik in her formuna gülüyor bıkmadan izliyor bak hele bi de kung fu panda var pffff
Bak atlantis de efsanedir. Aklıma soktun bir ara tekrar baștan geçireyim. Uzun zaman olmuștu izleyeli. Șirek için dediklenin altına imzamı atarım. Gerçekten bom boș seri. Oradaki çizmeli kedi bir tek fena değildi ona da sonradan bir film çekmișlerdi sanırım :dbu film bi sanat eseri ya inanılmaz bi görsellik, herhangi bi yerde durdurup alıp wallpaper yaparsın öyle bişedir...
önce bunu sonrasında walt disney yapımıydı sanırım bi de atlantis the lost empire izleyeceksin üff
Cdsi vardı bende.Bak atlantis de efsanedir. Aklıma soktun bir ara tekrar baștan geçireyim. Uzun zaman olmuștu izleyeli.
Gazete kuponları ile filan mı almıștın :d zamanında öyle gazeteler vardı film cd si satan. 2000 ler bașka gerçekten.Cdsi vardı bende.
Film satan dükkanlarda görmüştüm. Kapağı güzel gözüktü bende alıyım dedim.Gazete kuponları ile filan mı almıștın :d zamanında öyle gazeteler vardı film cd si satan. 2000 ler bașka gerçekten.
Eski disney, pixarı özledim ya.
Eski disney, pixarı özledim ya.