Marco 22 Mar 2020 #256 Kutsal ejderlerin tasmalı evcil hayvanları Garpta bunlara çalışıyor ama en azından direkt uşaklık etmek istemediği için amiralliği reddetmiş O yüzden Garp dedim
Kutsal ejderlerin tasmalı evcil hayvanları Garpta bunlara çalışıyor ama en azından direkt uşaklık etmek istemediği için amiralliği reddetmiş O yüzden Garp dedim
Büyük Korsan Kaidou 17 May 2020 #259 Denizciler yozlaşmış bir örgütün kuklası oldukları için, hiçbirini sevmem ama Rosi'den Law'dan ötürü hoşnutum.
Denizciler yozlaşmış bir örgütün kuklası oldukları için, hiçbirini sevmem ama Rosi'den Law'dan ötürü hoşnutum.
Amiral Sakazuki 17 May 2020 #260 Kaidou dedi ki: Denizciler yozlaşmış bir örgütün kuklası oldukları için, hiçbirini sevmem ama Rosi'den Law'dan ötürü hoşnutum. Genişletmek için tıkla ... Of Rosi zehirli okunu attın demek Ortalık karışabilir az sonra
Kaidou dedi ki: Denizciler yozlaşmış bir örgütün kuklası oldukları için, hiçbirini sevmem ama Rosi'den Law'dan ötürü hoşnutum. Genişletmek için tıkla ... Of Rosi zehirli okunu attın demek Ortalık karışabilir az sonra