Nasıl terk edecek? Nereye gidecek adamı kutsal olarak yetiştirmişler, Dof kendini diğer insanlardan üstün görüyor.Çünkü yetiştiği ve ona o kişiliği veren ailesi ya da soyu,sopu diyeyim.. Sen tut çocuğunu öyle yetiştir sonra al onu krallar gibi yaşadığı yerden getir insanların arasına bir de küçük bir yere .s bunlar lükse alışmış insanlar.. Senin o yeri terk etme gibi bir planın varsa bunu en başında yaparsın ... Çocukların aklı başına gelince değil.. Dof un yaşamında ve kişiliğinde inanılmaz ayrıntılar var.İyi laf cambazısın ha Kötü birine karşı yapılan eylem ihanet olabilir, ama kötü birinin yapması muhtemel olan katliamı engelleme çabası ihanet değildir. Şimdi de ben sana laf cambazı gibi görünüyorumdur ama benim düşüncem bu şekilde.
Doflamingo'nun ülkenin sahibi olması mevzusu tartışılır ama öyle bile olsa yaptığı katliam ve çıkardığı fitne fesat hiçbir şekilde meşru sayılamaz.
Bellamy'ye Doflamingo gibi davranmak için vicdansız olmak yetmez, baya bir gaddar da olmak lazım.
Babasını öldürmeden de pekala kendini kurtarabilirdi. Terk ederdi en basitinden.
Bu pislikte hiçbir kalite göremiyorum ben. Veya senin kalite anlayışını kavrayamadım.
Ayrıca Rosinante'nin yaptığına hainlik desek bile Doflamingo'nun yaptıklarının yanında devede kulak kalmıyor mu?
Bu adam pislik evet ya da kötü evet ama şu Dof konusunda adam yersiz ya da sebepsiz kimseye sallamıyor ya da saldırmıyor. Arkasında daima bir neden bir düşünce yatıyor. Şu anda seride yok ama bir şekilde bağlanacak.