Kızların Momoya yüz verip yanında dolaşmaları = Momo sapık. Sistem böyle iken Momonun ismi temizlenmez.Brook fanı olan birisinin Momo'yu sevmemesi normal. xD
![]()
Zoroya sapık denmiyor mesela Hiyoriden ötürü. Enteresan durum... Halbuki aynı durum.
Kızların Momoya yüz verip yanında dolaşmaları = Momo sapık. Sistem böyle iken Momonun ismi temizlenmez.Brook fanı olan birisinin Momo'yu sevmemesi normal. xD
![]()
Üzerinde büyük yük taşıyan normal bir çocuk sadece.Orası öyle ama hani tamam eyvallah da niçin seviyorsunuz. Krallığın yüz karası babasının 1/100'ü olamayan sapık bebenşn biri. Beleşten tahta oturtacak luffy bunu. Zoro da hiyoriyi alırsa ve bu bebeyle akraba olursa zoroyu silerim. Mihok'a secde ettiği yetmezmiş gibi bir de. Ya da momo ölsün falan öyle alsın kızı. Anca öyle
Çocuğun ne yapmasını bekliyorsun Kaido'yu mu yensin?
Aynen öyle. Kaldı ki Nami bile bile Momo'ya yakın oluyor. Bak burada Nami'nin tavrı hoşuma gitmiyor değil.Kızların Momoya yüz verip yanında dolaşmaları = Momo sapık. Sistem böyle iken Momonun ismi temizlenmez.
Zoroya sapık denmiyor mesela Hiyoriden ötürü. Enteresan durum... Halbuki aynı durum.

Yazıh yazıh el kadar çocuğa.Hayır yani bu sürüngenimsi veledi niçin seviyorsunuz? Kim sizi ne ile tehdit ediyor? Ya da rüşvet mi alıyorsunuz?![]()

Sınırsız atıyordum ucundan döndüm. Elim ayağım titriyor.Neee !! @Kuroro göreve çağırdım, bir kaç dakikalığına![]()
Terbiyesiz bunlar kos koca Oden in oğlu her şeyin sesini duyan, Wano nun tek sahibi Momo ya yapılan muameleye bak.Sınırsız atıyordum ucundan döndüm. Elim ayağım titriyor.
Bak aramıza giriyor kertenkele.Oyunlara gelme mod momo bugün var yarın yok. Olmasında zaten zehahahahaSınırsız atıyordum ucundan döndüm. Elim ayağım titriyor.
Wanonun tek beleşcisi. Babasının emeğini yiyor bebe.Terbiyesiz bunlar kos koca Oden in oğlu her şeyin sesini duyan, Wano nun tek sahibi Momo ya yapılan muameleye bak.
Wano sonu görüşcez.
Sadece bu yoruma özel like sistemi gelsin.Momo gereksiz ağlak veledin teki.
Zaten gıcık ağlayınca daha da gıcık oluyor. Bir de şu kafasının kazınmış kısmı da ayrı bir iticilik katıyor.Sadece bu yoruma özel like sistemi gelsin.