Cevap versene ayar olması için karşılıklı bi konuşmanın olması gerekir mi gerekmez mi ? Kizaru bile ayar verdi dedikten sonra lafı dolandıran ben mi oluyorum ?Ya Ferhat lafı dolandırma şimdi, bildiğin ayar işte. Adam şuursuz şuursuz konuşup iddia ettiği şeyi yapamıyor ve rezil duruma düşüyor. Ayar gibi ayar.
Fanı olduğu için kabul etmez onu Ferit kolay kolay.Zoro serideki favori karakterlerimden biridir, lakin ayar yemiştir bunu kabul etmek lazım. Tanrıya dua etmem diyor, önceden atarını yapıyor. Enel'de ölümlüler diz çökmeli diyerekten ayarını veriyor işte. Yüreğim parçalanır ama ayar mıdır ayardır.
Gerekmez tabi ki.Cevap versene ayar olması için karşılıklı bi konuşmanın olması gerekir mi gerekmez mi ? Kizaru bile ayar verdi dedikten sonra lafı dolandıran ben mi oluyorum ?
Büyütecek bir şey yok aslında, şimdi çıksa Enel karşısına diz çöker tövbe ister diyerekten konuyu başka yerlere de çekmek istemiyorum ama Hatta Enel'in ileride karşımıza çıkma ihtimalleri doğrultusunda Zoro rakibi olabilir cidden. İntikamını da almış olur reyiz. Yine de konuyu saptırmamakta fayda var deyip susuyorumFanı olduğu için kabul etmez onu Ferit kolay kolay.
İddaa ettiğini becerememek başka birşey ayar vermek başka. Kısaca şunu yapmam dedi ama onu yapmak zorunda kaldı, işte tamda buna ayar vermek denmez. Enel zaten birine ayar vermeye çalışmıyor.Gerekmez tabi ki.
Enel'e yönelik söylediği bir şeyi isterse taşa söylemiş olsun, sonuçta söylemiş ve iddia etmiştir. Kendine güvenip karşısına çıkmıştır ve iddia ettiğini de becerememiştir. Sıradan bir yenilgi olsa yine ayar demeyiz de herif asla yapmam dediğini yapmak zorunda bırakılıyor, duayı geç secde ettiriliyor.