Üye silindi 1004
Shanks’ın yaptığı ayar mı ya? Sengoku’yla baya konuşup anlaştılar. Üstüne Sengoku “sen değil başkası olsa bu kıyağı yapmazdım.” dedi. Neden kıyak yaptı acaba Sengoku? @Eustass Captain Kidd
Hala savaşmak isteyen varsa gelsin dedi yaShanks’ın yaptığı ayar mı ya? Sengoku’yla baya konuşup anlaştılar. Üstüne Sengoku “sen değil başkası olsa bu kıyağı yapmazdım.” dedi. Neden kıyak yaptı acaba Sengoku? @Eustass Captain Kidd
O bölümün sayısı bile aklımda. 871. bölümdü. Sadece Kata değil Big Mom'ın Judge'a ayarı da vardı. O bölüm efsaneydi. Yonko ağırlığı cidden hissettirilmişti. Sonrasında patlayan hazine ile big mom eğlencesi başladı.Kata'nın İchiji'ye verdiği ayar gibisi gelmedi diyeceğim de Carrot da vardı unutmuşum xd
Kata, Peros’un çeyreği kadar adam olsa seri bitmişti.Şunun gibisi gelmeyecek.
Daha iyisini başta çizmişti zaten.Şunun gibisi gelmeyecek.
Bm tayfasını Linlin ile beraber topla Kata'daki adamlığa ulaşamazlar Yubashiri.Zoro'nun featlerden sonra devreler mi yandı nolduKata, Peros’un çeyreği kadar adam olsa seri bitmişti.
Sengoku’yla konuşup anlaştıktan sonra ben de derim onu.Hala savaşmak isteyen varsa gelsin dedi ya
Kata da adam ama peros bildiğin testesteron fabrikası.Kata, Peros’un çeyreği kadar adam olsa seri bitmişti.
Carrot'un dayak yemesini okumak rahatlatıcı video izlemek gibi. ?Daha iyisini başta çizmişti zaten.
Peros > Kata değil mi ya? Duruşu, dedikleri ve her fırsatı kovalaması. Reis, Marco’yu gözüne kestirdi her an fişini çekecek gibi duruyor. Peros resmen o tayfanın kaptanı olacak adam.Bm tayfasını Linlin ile beraber topla Kata'daki adamlığa ulaşamazlar Yubashiri.Zoro'nun featlerden sonra devreler mi yandı noldu