Böyle yapıp yakalayacağım deyip yine yiyorduWakabayashi'nin yetenekleri düşürmüşler. Tenis topunu yakalayabilen adam gol yiyordu. ?
Morisaki ile oynamak Wakabayashi'den kötüydü.Wakabayashi kurtardığı olurdu ama armut Morisaki'nin oyunu oynarken sadece bir kere gelen topu kurtardığını gördüm.Böyle yapıp yakalayacağım deyip yine yiyordu
Aşırı düşürmüşler yetenekleri. Gerçekte iyi olanlar bile vasattı. Ne pas geçiyor ne kaptırınca geri alabiliyorsun. Kendi kaleme kadar gidip rakibi çekiyordum kendime. Hyuga veya nitta boşta kalınca şansımı deniyordum öyle. Gerçi kale önünden bu ikisiyle şut çekince top çok kere patlıyordu ya neyseMorisaki ile oynamak Wakabayashi'den kötüydü.Wakabayashi kurtardığı olurdu ama armut Morisaki'nin oyunu oynarken sadece bir kere gelen topu kurtardığını gördüm.
Road Fighter’dan nefret ettiğimi hatırladım şu an sinir bozucu birşeydi.
Dark Souls oynarken bile bu kadar sinirlenmediğimi hatırlıyorum.Aşırı düşürmüşler yetenekleri. Gerçekte iyi olanlar bile vasattı. Ne pas geçiyor ne kaptırınca geri alabiliyorsun. Kendi kaleme kadar gidip rakibi çekiyordum kendime. Hyuga veya nitta boşta kalınca şansımı deniyordum öyle. Gerçi kale önünden bu ikisiyle şut çekince top çok kere patlıyordu ya neyse
o oyunların zorlukları mantıklı düzeyde ve senin elinde her ne kadar sinir bozucu olsa da. bunda öyle bir şey yok. adam bir pas atıyor benim beş adamın önünden geçiyor müdahale bile etmiyor adamlar sinir bozması normal yani oyun sen uğraş dur diye kurgulanmışDark Souls oynarken bile bu kadar sinirlenmediğimi hatırlıyorum.