Dayanıklılıgına laf etmem vucudu iyidir ama o gosterdigim 2'li'ye karsi bir sansi yok vucud konusunda.Zoro daha 2 yıl sonra şişirmedi. Bir de onu bekleyin.![]()
Dayanıklılıgına laf etmem vucudu iyidir ama o gosterdigim 2'li'ye karsi bir sansi yok vucud konusunda.Zoro daha 2 yıl sonra şişirmedi. Bir de onu bekleyin.![]()
İşin şakasındayım ben ya. Yoksa WB falan fazla büyük bizimkilere göre.Dayanıklılıgına laf etmem vucudu iyidir ama o gosterdigim 2'li'ye karsi bir sansi yok vucud konusunda.
Bizde şakasındayız ama gerçek algılaniyoruzİşin şakasındayım ben ya. Yoksa WB falan fazla büyük bizimkilere göre.![]()
Ben de sadece kol diye hatırlıyorum. Yapsa da görsek.Bizde şakasındayız ama gerçek algılaniyoruz
Mesela Sanji'nin ve Luffy'nin burda olması hata. Bu arada Zoro (ismi kong'tu galiba) o kolları şişirme hareketinde vucududa kol ile birlikte genisliyorsa Zoro'nun o 2'liye girip 3'cu olabilir meselaBen sadece kollari sisiriyor diye biliyorum eger Vucududa oyleyse vucudunun o kasları kaldirmasi itibariyle Zoro'nun o halide ona mâl edilebilir.