Sonra saray baskını sırasında bir vurdu Pitou nen yeteneği olmasa savaş sonuna kadar iptaldiNetero bence de Pitou'dan güçlüdür ama ilk Pitou göründüğünde dalga geçer gibi eyvah bu benden güçlü demişti![]()

Sonra saray baskını sırasında bir vurdu Pitou nen yeteneği olmasa savaş sonuna kadar iptaldiNetero bence de Pitou'dan güçlüdür ama ilk Pitou göründüğünde dalga geçer gibi eyvah bu benden güçlü demişti![]()
O doğru ben ona bir şey demiyorumSonra saray baskını sırasında bir vurdu Pitou nen yeteneği olmasa savaş sonuna kadar iptaldi![]()
İlk gördüğünde söylediNetero nerede Pitou'ya benden güçlü dedi?
Benim gördüğüm Netero Pitou'yu çok sağlam döverdi. Netero'nun rakibi Pitou'nun kralıdır Pitou değil.
Doğrudur. Aynı Netero kendini Morel ve Knov ile aynı kefeye de koyuyordu amaİlk gördüğünde söyledi
Uvogin Yupi ile kafa kafaya bile gidebilir.Küçümsemişsin fazlası ile.Üstelik örümceklerin hepsi çok güçlü değil zaten.Takım olarak çok güçlüler.Chrollo ise direk zirve seviyelerden.Kuroro'yu çıkar. Geri kalanlar hepsi berbaber iken Pitou'yu alabilir mi, o bile meçhul.
Hisoka 'yı örümceklerden saymıyorum zaten. Feitan desem, bölük komutanı olan kadın karıncayı zor yendi. Pitou karşısında hiçbir şey yapamaz.Yani bence acımasız yaklaşmışsın. Hisoka ve Feitan ikilisini de çok küçümsemişsin bence.
Kara Kıta'yı niye saymayalım yav?Bilinen HxH evreninde normalde kara kıtadan gelenler yok
Kara kıtayı saymayınca gayet evrenin zirvesindeki bir grup örümcekler.
![]()
Yupi dediğin kişi, aurası ile Knov'un saçlarını beyazlatan Pouf ve Killua'ya üç buçuk attırıp, rahatlıkla Kite'ın kellesini alan, üstüne Netero'nun bu benden güçlü diye övdüğü Pitou ile aynı seviyede bir adam, daha doğrusu bir karınca.Uvogin Yupi ile kafa kafaya bile gidebilir.Küçümsemişsin fazlası ile.Üstelik örümceklerin hepsi çok güçlü değil zaten.Takım olarak çok güçlüler.Chrollo ise direk zirve seviyelerden.
aynı adamı killua mal etmemişmiydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum.Hisoka 'yı örümceklerden saymıyorum zaten. Feitan desem, bölük komutanı olan kadın karıncayı zor yendi. Pitou karşısında hiçbir şey yapamaz.
Kara Kıta'yı niye saymayalım yav?Ayrıca yine en güçlülerden değiller. Netero'nun yanındaki avcılar falan daha sağlam. Hisoka, Zoldyck ailesi, bazı prensler (Gerçi bunlardan pek emin değilim, o kısımları adam gibi okumadım) Kite, Kurapika, falan ortalama bir örümcekten sağlamdır.
Yupi dediğin kişi, aurası ile Knov'un saçlarını beyazlatan Pouf ve Killua'ya üç buçuk attırıp, rahatlıkla Kite'ın kellesini alan, üstüne Netero'nun bu benden güçlü diye övdüğü Pitou ile aynı seviyede bir adam, daha doğrusu bir karınca.
Uvogin anca rüyasında onunla başa baş gidebilir.
Dediğim gibi reyisi ekleyince anca bir şeye benziyorlar. Onun haricinde pek bir şey yok.![]()
Doğru hatırlıyorsun. Yupi o savaşta Nen'in derinliğini anlamıştı. Ve öğrenmek istemişti. Bizimkiler anlamamış ama. Ne kadar güçlü olursan ol, HxH evreninde ölmen zor değil. Bir zehir ile Meruem ve 2 muhafızı ölmüştü. HxH saf güce bakılıp yorumlanacak bir seri değil.aynı adamı killua mal etmemişmiydi ? ben mi yanlış hatırlıyorum.