Sanji tayfanın en OG karakteri herhalde
Yav dalga geçtim, cidiye niye alıyorsun.Dof, Luffy'den orijinal diye sevinmekLuffy'den orijinal olmak hiç zor değil. Karakterin saçını yeşil yap. Ağzına kılıç sok. Yönünü kaybedip dursun yeter.
Dof fanlarının dediklerine şüpheyle yaklaşıyorum. Dof gibi rezil bi karakteri sevmek zor işYav dalga geçtim, cidiye niye alıyorsun.Yubashiri kendine gel. :d
2 gündür hakaret üstüne hakaret, ne yaptı size Doffy sama bu kadar harika olması onun suçu değil kiDof fanlarının dediklerine şüpheyle yaklaşıyorum. Dof gibi rezil bi karakteri sevmek zor iş![]()
Benim ilk serimdir One Piece. İzlerken beni her defasında şaşırtan tıp olarak zayıf durup da harikalar yaratan bir karakter benim için özgündür.
Luffy : Adamım olacaksın.
Zoro: Hayır istemiyorum.
Luffy:Ben kararımı verdim.
@Res
Doflamingo , Joker çakması gibi. Kötü şeyler yaşadım kötü oldum.![]()
En büyük fan benim yarışması. :/ Orijinal olmakla alakaları yok.Cidden Zoro Luffy filan tartışılıyor bu konuda ya. Sevilesi adamlar tamam ama en basma kalıp tipler serideki.
Dof bile diyen var sen ne diyorsunCidden Zoro Luffy filan tartışılıyor bu konuda ya. Sevilesi adamlar tamam ama en basma kalıp tipler serideki.