moruk insanların sanji demesi bu kadar zoruna gitmesin yav.
moruk insanların sanji demesi bu kadar zoruna gitmesin yav.
Reis senin falan genelde yaptığın tepkinin benzerini veriyorum, çok ciddiymiş gibi aldırış etmene gerek yok. Haa, insanların Sanji olamaz demesi neden senin zoruna gidiyor o da ilginç.moruk insanların sanji demesi bu kadar zoruna gitmesin yav.
iyi takip et beni daha çok zoruna gidecek şeyler yazarım aktif olduğum sürece kuzumReis senin falan genelde yaptığın tepkinin benzerini veriyorum, çok ciddiymiş aldırış etmene gerek yok.
Tamam reis, en mazlum Sanji. Circle'ın bir parçası oldum mu? Ağlama duvarı yerine muza mı ağlıyoruz ne yapıyoruz?iyi takip et beni daha çok zoruna gidecek şeyler yazarım aktif olduğum sürece kuzum
canım benim öyle bir derdim yok.ama burda sanji dediler diye ağlayan sensin.Tamam reis, en mazlum Sanji. Circle'ın bir parçası oldum mu? Ağlama duvarı yerine muza mı ağlıyoruz ne yapıyoruz?
Tartışma konusunda tartışmak ağlamak mı oluyor? Olan se,çeneklerin neden öyle olmadığı herhalde tartışma konusu olacak. ;Çok boş yapıyorsun şu andacanım benim öyle bir derdim yok.ama burda sanji dediler diye ağlayan sensin.
tartışmak ayrıdır nasıl mazlum derler demek ayrıdır.ne zamandan üyelerin duygusal bakış açılarına karışır oldunuz?Tartışma konusunda tartışmak ağlamak mı oluyor? Olan se,çeneklerin neden öyle olmadığı herhalde tartışma konusu olacak. ;Çok boş yapıyorsun şu anda