O olayı anlamadım zaten Garp la Roger kapışıp dururuyor birbirlerini ölümün kıyısına getiriyorlar nasıl ayrılıyor bunlar acaba?Roger. Arkasını dönüp kaçmadığı rivayet edilir.
Rayleigh vs Kizaru gibi düşün. Neticesi olmayacak kapışma olunca bir noktadan sonra bırakıyor olabilirler. Bir de tayfaları, yancıları var bunların. İllaki bir yerinden giriyorlardır olaya. Biz sadece söylenenleri biliyoruz, nasıl olmuşunu tahmine dayandırırız ancak.O olayı anlamadım zaten Garp la Roger kapışıp dururuyor birbirlerini ölümün kıyısına getiriyorlar nasıl ayrılıyor bunlar acaba?
Kenpachi cesaretten çok deli bir karakterKenpachi.
Seride ise Luffy.
Guts'ın neresi korkusuz yahu. Adam korkusundan deliriyor, berserker moduna giriyor. Wolfen Crest serisindeki Haguro ile Guts'ın tasviri bu açıdan tıpatıp aynıdır. İkisi de korkusunu öfkesiyle bastırıyor.Genel olarak en korkusuz karakter Guts'tır.
One Piece'de ise onun izdüşümü Zoro'dur. Herkesi gücüne göre yorumluyorum. WB bi' zahmet gidip korkusuz olsun denizlerin en güçlü insanıyken.
Tamamda cesur olmakla korkusuz olmak çok farklı şeyler.Bir şeyi yapmayı deneyecek kadar cesursundur ama yaparken içinde korku vardır.En aptalı en cesurudur her zaman. Aklı olanın mutlaka korktuğu, çekindiği şeyler vardır.
Luffy.
Doğru dedin, cesur olmak için korkmak gerekir ancak ankette en korkusuzu soruyor ki o da Luffy'dir en aptalı olduğundan. Herhangi bir korkusu yok, yalnız kalmak dışında. O Smoker'dan veya Px'lerden kaçması tamamen etkisiz kaldığı içindir. Arkadaşlarını kıstırdığında ikisine de çekinmeden dalan biridir. Kutsal kavanoz hakkındaki gerçeği bilmesine rağmen düşünmeden dalması, Hükümete tereddüt bile etmeden savaş ilan etmesi onun aptallığının ve korkusuzluğunun göstergesidir.Tamamda cesur olmakla korkusuz olmak çok farklı şeyler.Bir şeyi yapmayı deneyecek kadar cesursundur ama yaparken içinde korku vardır.