Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Karizmatik Yaşlı Karakter

En Karizmatik Bulduğunuz?

• Kullanılan toplam oy
    123
Bunun cevabı tabi ki Garp. Fakat karizmada listedekilerden ona en yakını Rayleigh'tir. Gaban, Garling, Zeff de karizma ama Rayleigh'in sahneye girişi ve ortama bıraktığı etki daha bir fenaydı.

Garp'ı anlatmaya gerek yok. Karizmasıyla bütün denizcileri arkasından sürükleyecek biri. İsminin geçtiği yerde ortam titriyor resmen. Ses çıkarmadan girdiği yer yok.

Karizma algısında tasarım önemli olsa da, şahsın yaptıkları, icraatleri, tavrı ve iştirakleri de önemli. O yüzden şimdilik pek bir şey yaparken görmediğimiz Sengoku, Garling, Kong gibi isimler hakkında bir şey diyemem.

Gorosei'lerde de pek bir karizma kalmadı. Gaban ise daha yeni çıktı piyasaya, bir sonraki sayıdan sonra bu anket açılsaymış keşke, dedirtiyor.

Ayrıca Hyogoro ve Gan Fall gibi nispeten alakasız tipler madem alınıyor o zaman Chin Jao, Lao G gibi ihtiyarlar da pek ala eklenebilirdi. Ayrıca kadın erkek ayrımı yapılmamış o yüzden Big Mom, Tsuru ve Dr. Kureha'da listede olabilirlerdi gibi geliyor bana.

Geriye kalan karakterler arasında ise en çok öne çıkanlar Garp, Rayleigh ve Beyazsakal.

Bunlar da kendi arasında benim için Rayleigh >= Garp >> WB şeklinde.

WB Kesinlikle çok karizmatik ve hemen ilgiyi üzerine çeken, babaca bir figür fakat tayfaca o kadar çok falsoları var o kadar birbirine ihanet eden ve başarısız bir grup ki bunların reisi olarak WB'nin karizmayı ve kredisini benim gözümde çok aşağıya çekiyor.

Şu an için Rayleigh ve Garp bu işin pirleri gibiler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık