Montana Cumartesi saat 12:33'de #32 falconx dedi ki: Garpmış Genişletmek için tıkla ... Komik olan ne?
King Cumartesi saat 12:37'de #33 Rayleigh'i tek geçerim. En iyi yaşlanan karakter kendisi. Ondan sonra da WB reis gelir. Absürt bıyığına rağmen karizma olmayı başarabilen bir karakter.
Rayleigh'i tek geçerim. En iyi yaşlanan karakter kendisi. Ondan sonra da WB reis gelir. Absürt bıyığına rağmen karizma olmayı başarabilen bir karakter.
King Cumartesi saat 12:38'de #34 Phoenix dedi ki: Garling, WB, Ray... Üçü de birbirinden karizma ama WB Reis'in yeri ayrı olduğundan oyumu ona attım. Genişletmek için tıkla ... Sen bile Gaban'a oy vermiyorsan bitmiş bu karakter.
Phoenix dedi ki: Garling, WB, Ray... Üçü de birbirinden karizma ama WB Reis'in yeri ayrı olduğundan oyumu ona attım. Genişletmek için tıkla ... Sen bile Gaban'a oy vermiyorsan bitmiş bu karakter.
Skywalker Cumartesi saat 12:38'de #35 Alpamis dedi ki: Garling şeyiz şu formuyla ortaya çıktığı gün @Kuroro reyiz ne hissedecek acaba? Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Lobide yaşanması olası sahne. Gizli İçerik
Alpamis dedi ki: Garling şeyiz şu formuyla ortaya çıktığı gün @Kuroro reyiz ne hissedecek acaba? Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Lobide yaşanması olası sahne. Gizli İçerik
King Cumartesi saat 12:43'de #36 Montana dedi ki: Komik olan ne? Genişletmek için tıkla ... Animede olduğundan daha fazla özenebiliyorlar çizimlere. Oda'nın kalemine bakmak lazım. O yüzden mangadan görsel koymaya çalıştım hepsine.
Montana dedi ki: Komik olan ne? Genişletmek için tıkla ... Animede olduğundan daha fazla özenebiliyorlar çizimlere. Oda'nın kalemine bakmak lazım. O yüzden mangadan görsel koymaya çalıştım hepsine.
Montana Cumartesi saat 12:44'de #37 King dedi ki: Animede olduğundan daha fazla özenebiliyorlar çizimlere. Oda'nın kalemine bakmak lazım. O yüzden mangadan görsel koymaya çalıştım hepsine. Genişletmek için tıkla ... Aynı tip
King dedi ki: Animede olduğundan daha fazla özenebiliyorlar çizimlere. Oda'nın kalemine bakmak lazım. O yüzden mangadan görsel koymaya çalıştım hepsine. Genişletmek için tıkla ... Aynı tip
FrostPale Cumartesi saat 12:45'de #38 King dedi ki: Animede olduğundan daha fazla özenebiliyorlar çizimlere. Oda'nın kalemine bakmak lazım. O yüzden mangadan görsel koymaya çalıştım hepsine. Genişletmek için tıkla ... Ortada nasıl bir fark var? Gizli İçerik
King dedi ki: Animede olduğundan daha fazla özenebiliyorlar çizimlere. Oda'nın kalemine bakmak lazım. O yüzden mangadan görsel koymaya çalıştım hepsine. Genişletmek için tıkla ... Ortada nasıl bir fark var? Gizli İçerik
Phoenix Cumartesi saat 12:58'de #40 King dedi ki: Sen bile Gaban'a oy vermiyorsan bitmiş bu karakter. Genişletmek için tıkla ... Gençken şekilmiş. Onun ekmeğini yedikçe vücudu yorgun düşmüş. Anlayışla karşılamak lazım.
King dedi ki: Sen bile Gaban'a oy vermiyorsan bitmiş bu karakter. Genişletmek için tıkla ... Gençken şekilmiş. Onun ekmeğini yedikçe vücudu yorgun düşmüş. Anlayışla karşılamak lazım.