Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Karizmatik Yaşlı Karakter

En Karizmatik Bulduğunuz?

• Kullanılan toplam oy
    121
Hükümete savaşa giden adamın cesareti Kaido'ya yetmemiş mi? Bir de çok kayıp veririz falan diye tayfasını kandırmış, MF'de tayfasını bırak müttefikleri dahil inanılmaz bir kayıp verdi. Bir de tüm oğullarını eşit sevdiğini söylüyordu, Ace dışında herhangi bir oğlu için aksiyon almaz -ki almadı da. Babalık sıfatı bile dümen. Ölüp gitmeden şanımız artsın diye son bir işe kalkışmış işte.
Ölmüş olan Oden'in intikamı için yeni kayıplar vermeyi göze almak...

Kurtarılabilecek durumdaki Ace'i idamdan kurtarmak için kayıp vermeyi göze almak...

Kaido çöpü? Kaido'ya dalmaya çekinmesi normal bir durum indirse bile zaiyat verir baya. Bir intikam uğruna tayfasının canını riske atmak istemedi baba.
Korsanlık yapmazsın o zaman. Aklamaya çalışmak için gereksiz yere sığınıyorsun. Big Mom çöpü bile gitti Kaido ile üç gün kapıştı.

Kurtarılabilecek durumdaki Ace'i idamdan kurtarmak için kayıp vermeyi göze almak...
Dur, Ace içimde kötü bir his var, Mf'de karşısına gelince gemimdeki kuralı bozdun cart curt. Wb de Ace kadar cesaret ve delikanlılık yok bunu o bölümden bile anlayabilirsin.

Oden de yaşadığı pişmanlığı yaşamamak için ace i kurtarmaya gitti.Arayıp sorsa bile yeterdi Roger'ı seçti diye tepki koymuş belli ki kardeşim dediği odene bana göre.

kaıdonun kaptanının korsanlık hayatını bitirmesi çok koymuş anlaşılan.
garpın bissürü kahramanlık hikayesi var bu vurgulanıyor zaten halkın ve denizcilerin gözündeki sağlam imajı ve popüleritesi yüzünden hükümet garpa dokunamıyor yoksa çoktan sengokunun deyimiyle tarihten silinmesi gereken biri olduğu söyleniyor senin fanı olduğun eleman wanoda oturup halka zulum etsin aziz charlos=kaido fark az ikiside zayıflara zulüm eder anca karşılarına luffy gibi delikanlı adamlar gelince tüm ateşleri sönüverir :)
Ne saçmalıyon ya. Konu en karizma yaşlılar, gitmişsin charlos kaidou bilmem ne saçmalıyon bişeyler. Git Wb ve garp itini kıyasla karizma konusunda, boş boş saçmalayacaksan yazma bana.

Korsanlık yapmazsın o zaman. Aklamaya çalışmak için gereksiz yere sığınıyorsun. Big Mom çöpü bile gitti Kaido ile üç gün kapıştı.
Sonuç olarak indiremedi. Tek başına üç gün kapıştı ayrıca tayfasıyla değil. WB'nin günlerce sürecek bir savaşa girmek istememesi normal. Hayati bir mesele yok ortada.

Ne saçmalıyon ya. Konu en karizma yaşlılar, gitmişsin charlos kaidou bilmem ne saçmalıyon bişeyler. Git Wb ve garp itini kıyasla karizma konusunda, boş boş saçmalayacaksan yazma bana.
garpı gömdüğün kısımların binkatı fanı olduğun karakterde var onu hatırlatıyorum konu yaşlılar sen gereksiz garpa sallamaya çalışıyorsun bende sana açıklamasını yapıyorum neden saçmalama olsun?
-saçmalama konusunda senin dengin değilim.

sence wb her oğluna eşit değer veriyormuydu mf de bissürü oğlu gözünün önünde öldü hiçbirine ace gibi bi tepki vermedi tek hatırladığım oars ölünce sinirlenip dev dövdüğü bunun dışında hiç ace ölünceki gibi verdiği tepkiye denk bi sahne hatırlamıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık