Aramaki fanı olduğumu hatırlamıyorum.Amirale sallayan adam belki de denizciler içerisindeki en hükümet yanlısı adamın fanı olmuş. @artyomdh
![]()
Aramaki fanı olduğumu hatırlamıyorum.Amirale sallayan adam belki de denizciler içerisindeki en hükümet yanlısı adamın fanı olmuş. @artyomdh
![]()
Kong 2x Aramaki yapar öyle söyleyim.Aramaki fanı olduğumu hatırlamıyorum.
Panik yaptın Kong fanlığın afişe oldu diye.Şunun üstü bir şey demediği sürece en büyük kutsalcı onuru tek bir karaktere aittir.
![]()
sengokunun ne günahı var usta :/Figarland devrimi sonrası Kong ve Sengoku gibi adamların asılması gerekiyor.
Aramaki fanı olmak gibi hatalar mı yaptırır?Panik yaptın Kong fanlığın afişe oldu diye.
Panik hata yaptırır.![]()
usta boşver kongu aramakiyi gel sana orta yolu söyliyeyimAramaki fanı olmak gibi hatalar mı yaptırır?
Yumruk lakabını almak için bacak günlerinden feragat etmiş reyiz.usta boşver kongu aramakiyi gel sana orta yolu söyliyeyim
hükümeti sevmeyip güçlü kaslı bi karakter arıyorsan mükkemmel bir adayımız var ama tek eksiği bacak günlerini atlaması.
Serideki en sevmediğim karakter olabilir usta. Bu eşantiyonun Garp ile dostluğu seni yanıltmasın. Bence Sakazuki'den bile daha çok nefret edilmesi gereken bir karakter.sengokunun ne günahı var usta :/
adam ponçik ponçik keçisiyle geziyor şuan bu obez buda ne dolaplar çevirebilirki :/Serideki en sevmediğim karakter olabilir usta. Bu eşantiyonun Garp ile dostluğu seni yanıltmasın. Bence Sakazuki'den bile daha çok nefret edilmesi gereken bir karakter.