Monkey D. Dragon 3 May 2014 #115 Kuma'yı tek geçerim abi herifin sesi huzur veriyordu. Ama Zoroda iyi karizma sesi var herifin.
Maeglin_Palantir 3 May 2014 #116 Sesleri pek hatırlamıyom epeydir anime izlemedim izleyem bi ara oy verem ankete
yobi 3 May 2014 #117 frtztrk dedi ki: Ciddi Mihawk vs ciddi Zoro Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... c4 hazır
Honey Badger 3 May 2014 #118 yobi dedi ki: c4 hazır Genişletmek için tıkla ... Dur yanlış konu sil onu
Millennium Wizard 3 May 2014 #119 frtztrk dedi ki: Ciddi Mihawk vs ciddi Zoro Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Yok abi yok ya isterse zoro ilerde Roger'ı geçsin şu sahneden sonra bir önemi yok.Kirli bir geçmişi var Ben ne oylamıştım hatırlamıyorum ama Croco yada Shanks oylamıştım sanırım.
frtztrk dedi ki: Ciddi Mihawk vs ciddi Zoro Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Yok abi yok ya isterse zoro ilerde Roger'ı geçsin şu sahneden sonra bir önemi yok.Kirli bir geçmişi var Ben ne oylamıştım hatırlamıyorum ama Croco yada Shanks oylamıştım sanırım.
Dark King 3 May 2014 #120 Akainu nasıl bu kadar düşük oy alır ya. Bir kere kenpachi ile aynı seslendirme sanatçıları. Oyum kendisine.
Akainu nasıl bu kadar düşük oy alır ya. Bir kere kenpachi ile aynı seslendirme sanatçıları. Oyum kendisine.