Merhaba forumun meriçlik görevini ben üstlendiğim için böyle bir konu açmak da bana düştü... Şaka... ciddiye almayın. :/
En karizmatik yan karakter anketi kadın karakterler içermediği için böyle bir konu da olsa güzel olur diye düşünüp açmaya karar verdim. Başlayalım.
0-Burglar Cat Nami (OP)
OP'un femme fatale kadrosunu dolduran, kim ne derse desin Hancock falan hikaye diyenlerin favorisi, tayfamızın portakallı keki.
1-Hina (OP)
Seride daha fazla görsek kimsenin şikayet etmeyeceği bir karakter, ne yazık ki sadece yer yer manitası Smoker'la görüyoruz kendisini.
2-Hilda (Beelzebub)
Soğukkanlılığı ve acımasızlığıyla bizi her defasında etkileyebilmiş bir ablamız. :/
3-Erza (Fairy Tail)
Serideki diğer karakterlerden ziyade bir derinliğe sahip diyebileceğimiz ayrı bir karakterdir. (sırf laf atmak için laf attım.:/)
4-Izumi Curtis (FMA)
Dayak atmayı seven bir ablamız, aile reisi, ustalar ustası.
5- Faye Valentine (Cowboy Bebop)
6- Mikasa (Shingeki no Kyojin)
meh.. Hilda çakması. :/
7- Revy (Black Lagoon)
8-Senjougahara (Bakemonogatari)
9-Yoruichi (Bleach)
10-Mei Terumi (Naruto Shippuden)
11-Satsuki (Kill la Kill)
12-Kagura (Gintama)
13-Terasa (Claymore)
Başka aklınıza gelen varsa ekleyebilirim.
En karizmatik yan karakter anketi kadın karakterler içermediği için böyle bir konu da olsa güzel olur diye düşünüp açmaya karar verdim. Başlayalım.
0-Burglar Cat Nami (OP)
1-Hina (OP)
2-Hilda (Beelzebub)
3-Erza (Fairy Tail)
4-Izumi Curtis (FMA)
5- Faye Valentine (Cowboy Bebop)
6- Mikasa (Shingeki no Kyojin)
7- Revy (Black Lagoon)
8-Senjougahara (Bakemonogatari)
9-Yoruichi (Bleach)
10-Mei Terumi (Naruto Shippuden)
11-Satsuki (Kill la Kill)
12-Kagura (Gintama)
13-Terasa (Claymore)
Başka aklınıza gelen varsa ekleyebilirim.
Son düzenleme:

bence robini koy nami yerine korkusuz akıllı güçlü görmüş geçirmiş bilgin bilim insanı geyşa
hem fiziksel hem psikolojik olarak güçlü, üstüne sempatik, güler yüzlü bi kadın daha ne isteyebilir bir insan
doru söle fandaşmıyız