Makima en simp kadın karakter konusuna daha uygun.
Makima en simp kadın karakter konusuna daha uygun.
Rindou deme ya şu Manga aleminde böyle harcanan başka karakter yoktur@Wataame Daisuki rindou bu listeyi kaça katlar
O kadar düşmedik@Wataame Daisuki , @Millennium Wizard tam burada Croco demenizi beklerdim
Yav siz beni delirtecek misiniz ? Doffy adam gibi adamdır burada da Oda ya malın biri kadın hallerini sormuş ondan çizmiş, hem Croco kesin önceden kadındı yayın bu bilgiyi madam o madam jdjdjdj
Pembe pantolon niye giyiyor o zaman? Neden dilini çıkarıp duruyor peki?Yav siz beni delirtecek misiniz ? Doffy adam gibi adamdır burada da Oda ya malın biri kadın hallerini sormuş ondan çizmiş, hem Croco kesin önceden kadındı yayın bu bilgiyi madam o madam jdjdjdj
Nalaka ya ? Law da tayt giyiyor hatta Kata deri tayt giyiyorPembe pantolon niye giyiyor o zaman? Neden dilini çıkarıp duruyor peki?
adam rindouyu bırak mangayı komple harcadıRindou deme ya şu Manga aleminde böyle harcanan başka karakter yoktur
Restoranda akşam yemeği siparişi verir gibi yazmışsın RocheTatlı olarak Teresa, Manyak olarak Revy, reyiz olarak İzumi reyiz, Alfa olarak ise Faye Valentine.
Özel işler için ise Yoruichi sama