Keşke anime başlığında olmasaydı.. Benim favorim çok farklı biri ve konuda daha hiç geçmemiş.
Konuyu yeni gördüm de insan şunu yazarken utanır be İsmail. :/ OP karakterlerinde karakter gelişim katsayısı 0 olduğu için 3 yaşında nasılsa 30'unda da 60'ında da aynı karakteri okuyoruz, arka plan dediğin olay da karakterin kişiliğine göre çizilen bir hikaye sonuçta. Karakter tasarımı konusunda aşmış HxH gibi, Naruto gibi, Bleach gibi, Toriko gibi, Trigun gibi, Feng Shen Ji gibi seriler dururken OP Number 1 demek, tuhaf hakikaten.Öncelikle Eiichiro Oda'nın karakter tasarlama konusunda tüm mangakalar içinde bir numara olduğunu söylemeliyim. Yarattığı her karaktere birer ruh katıyor, öyle ki bazı karakterlerin çocukluk hallerini paylaştığı zaman 'böyle bir çocuk büyüyünce olsa olsa böyle birine dönüşürdü' demekten kendimizi alamıyoruz. Daha da önemlisi hiçbir karakteri yüzeysel bir biçimde tasarlamakla kalmayıp her birine şahane arka plan hikayeleri hazırladığını görüyoruz.
+1Konuyu yeni gördüm de insan şunu yazarken utanır be İsmail. :/ OP karakterlerinde karakter gelişim katsayısı 0 olduğu için 3 yaşında nasılsa 30'unda da 60'ında da aynı karakteri okuyoruz, arka plan dediğin olay da karakterin kişiliğine göre çizilen bir hikaye sonuçta. Karakter tasarımı konusunda aşmış HxH gibi, Naruto gibi, Bleach gibi, Toriko gibi, Trigun gibi, Feng Shen Ji gibi seriler dururken OP Number 1 demek, tuhaf hakikaten.
Konuyu yeni görmedin yalniz, 5. sayfaya bakarsan bir cok kisinin senin silinmis msjlarini alintiladigini görürsün ^^Konuyu yeni gördüm de insan şunu yazarken utanır be İsmail. :/ OP karakterlerinde karakter gelişim katsayısı 0 olduğu için 3 yaşında nasılsa 30'unda da 60'ında da aynı karakteri okuyoruz, arka plan dediğin olay da karakterin kişiliğine göre çizilen bir hikaye sonuçta. Karakter tasarımı konusunda aşmış HxH gibi, Naruto gibi, Bleach gibi, Toriko gibi, Trigun gibi, Feng Shen Ji gibi seriler dururken OP Number 1 demek, tuhaf hakikaten.
Sen deyince fark ettim de 1,5 yıl önce de aynı yorumları yapmışım. Tek fark OP hiç değişmemiş ve ben Toriko'nun üstüne bir sürü seri bitirmişim, onları da öneriyorum falan.Konuyu yeni görmedin yalniz, 5. sayfaya bakarsan bir cok kisinin senin silinmis msjlarini alintiladigini görürsün ^^
Çok havalısınSen deyince fark ettim de 1,5 yıl önce de aynı yorumları yapmışım. Tek fark OP hiç değişmemiş ve ben Toriko'nun üstüne bir sürü seri bitirmişim, onları da öneriyorum falan.
Diğer yazdıklarından ...Ilk olarak Skip Beat'ten Kyoko Mogami, her shoujo... sonrasını okumadım.
Iyi yapmissin, sevdiklerime laf atilmasini ya da begenilmemesini sevmem zaten. En basindan engellemis olduk bunu ^^Sen deyince fark ettim de 1,5 yıl önce de aynı yorumları yapmışım. Tek fark OP hiç değişmemiş ve ben Toriko'nun üstüne bir sürü seri bitirmişim, onları da öneriyorum falan.
Diğer yazdıklarından ...Ilk olarak Skip Beat'ten Kyoko Mogami, her shoujo... sonrasını okumadım.