Hatırlamıyorum da dublajı sarmaz, Tenzen’in sinsi gülüşlerini başka adam o şekil veremez.Tr dublajı da varmış. Baktın mı ona hiç?
Hatırlamıyorum da dublajı sarmaz, Tenzen’in sinsi gülüşlerini başka adam o şekil veremez.Tr dublajı da varmış. Baktın mı ona hiç?
Fena değildi. Sonradan animesi olduğunu öğrendim ama açıp izleyesim gelmemişti nedense.Yok, güzel mi?
Ben Blade of the Immortal’ın filmini izlemiştim, o da güzel bayağı. Bu tarzları seviyorum hep, kısa öz böyle intikam tarzı hikayeler.Fena değildi. Sonradan animesi olduğunu öğrendim ama açıp izleyesim gelmemişti nedense.
Onun mangası baya uzundu sanki la. Hatta 2. kısmı falan yayınlanmaya başlamıştı yakın zamanda. @Siyah Ateş'in favori işiydi. Bi 50 bölüm kadar okumuştum ben de:dBen Blade of the Immortal’ın filmini izlemiştim, o da güzel bayağı. Bu tarzları seviyorum hep, kısa öz böyle intikam tarzı hikayeler.
Çok uzun değil 200 bölüm falan.Onun mangası baya uzundu sanki la. Hatta 2. kısmı falan yayınlanmaya başlamıştı yakın zamanda. @Siyah Ateş'in favori işiydi. Bi 50 bölüm kadar okumuştum ben de:d
Şerefsizliğin kitabını yazan adam gibi adam...
Bunun filmi Star Tv de çıkıyordu.Bu serinin filmini izlemiş miydin?
Vcd'den izlemiştim ben. O zaman animesini izlesem o kadar keyif almazdım, muhtemelen.Bunun filmi Star Tv de çıkıyordu.
Animesi Türkçe Dublaj ve altyazılı olarak MTV de yayınlanıyordu.
Güzel günlerdi...
İzle güzel animesi.Vcd'den izlemiştim ben. O zaman animesini izlesem o kadar keyif almazdım, muhtemelen.