Anketi SS aldım zaten, Hokuto ile Toriko'ya oy vermeyenler direkt kara listede.torikoyada oy verin, mahir üzülüyor sonra sarıyor millete
bende hunterlara verdim ama yalnız mahir kusura bakmada torikonun animeyler hunter x hunterinkini kıyaslarsak siirt jetpasporla real madrid gibi fark cıkıyor ortayaAnketi SS aldım zaten, Hokuto ile Toriko'ya oy vermeyenler direkt kara listede.
Benim beğendiğim serilerin hiçbirinin anime iyi değil abi ya, hep ordan kaybediyorum.bende hunterlara verdim ama yalnız mahir kusura bakmada torikonun animeyler hunter x hunterinkini kıyaslarsak siirt jetpasporla real madrid gibi fark cıkıyor ortaya
neresi iyi değil? toriko'nun animesinin tek eksiği kan bir kere :/ o da aksiyon sahnelerinin epicliği ile kapatıyorBenim beğendiğim serilerin hiçbirinin anime iyi değil abi ya, hep ordan kaybediyorum.
toeinin kuruldugu güne.... birde toeinin sahibinin evlerine atesler salınsınBenim beğendiğim serilerin hiçbirinin anime iyi değil abi ya, hep ordan kaybediyorum.
Festivali izle de gözün manga katliamı görsün Toriko'nun animesi seviyeyi gitgide düşürüyordu, en sonunda patladı zaten.neresi iyi değil? toriko'nun animesinin tek eksiği kan bir kere :/ o da aksiyon sahnelerinin epicliği ile kapatıyor
açın zebra vs magma
igo president vs toriko
falan izleyin gözünüz aksiyon görsün