Onun da etkisi var tabi de evrenin kendisi ve kurgusu da muazzam olduğu için animesi çok çöp olmadığı takdirde zaten yine kazanırdı bu anketi.O hxh sırf animasyonu yüzünden bu kadar oy alıyor,
Onun da etkisi var tabi de evrenin kendisi ve kurgusu da muazzam olduğu için animesi çok çöp olmadığı takdirde zaten yine kazanırdı bu anketi.O hxh sırf animasyonu yüzünden bu kadar oy alıyor,
Naruto fanısındır diye düşündüm bir an sorry.Hiçbir zaman Naruto fanı olmadım ki zaten dostum nickimi çok seksi olur diye aldım o an aklıma geldi, seriye bağlılığımdan değil yani. Naruto vs Pain dövüşünün olduğu döneme kadarki kısmı çok severek izlemişimdir ama totalde bir HxH etmesine imkan yok.
Hokuto no ken izlemeyenler varken normaldir.Akira Amano ablamızın serisinin oy almaması ne demek yahu? Kimse mi Hitman Reborn izlemedi?
Evet ,onun etkiside göz ardı edilmemeliHayır ?D
Tabiki etkisi vardır ama mesela animasyonları HxH'den daha iyi olan KNY'yi de bu listeye koysan HxH'yi geçemez. Animasyonun iyi olması HxH'nin birinci olması için yan etken bence, ana etken hikayesinin çok sağlam işlenmsi.Evet ,onun etkiside göz ardı edilmemeli
Yyh ye bakmak istiyorum. Güzel midir?HxH 61 oyla birinci, Yu Yu Hakusho 0 oyla sonuncu.
Yyh ye bakmak istiyorum. Güzel midir?
Fena değil, yüksek bir beklentiye başlamazsan kendini izletir. İzlerken shounen izlediğini dibine kadar hissediyorsun.Yyh ye bakmak istiyorum. Güzel midir?