Kılıççılar var mı?Çok sorgulamadan keyiflik izleyince en iyi shounen serisi oluyor. Öyle harika bir seri.
Kılıççılar var mı?Çok sorgulamadan keyiflik izleyince en iyi shounen serisi oluyor. Öyle harika bir seri.
Dövüşleri ile diğer serilerden ayrılıyor. Diğer serilerde olmayan bir dövüş şekli ve inanılmaz yaratıcı veeeeeee çok güzel.Kılıççılar var mı?
İyi bakalım.Dövüşleri ile diğer serilerden ayrılıyor. Diğer serilerde olmayan bir dövüş şekli ve inanılmaz yaratıcı veeeeeee çok güzel.
Kaçıncı sezon açılıyor bu seri? Ilk sezon sanırım şu maske takma muhabbeti. Fena baydi, devam da edemedim pek sarmadi diyeÇok sorgulamadan keyiflik izleyince en iyi shounen serisi oluyor. Öyle harika bir seri.
Serinin diğer serilerden farkı part part gitmesi. İlk 10 bölüm Part 1. Onu izlemek biraz zor geliyor. Sonra Part 2 başlıyor. Seriye hafif hareket geliyor. İzlenebilir, eğlenceli oluyor.Kaçıncı sezon açılıyor bu seri? Ilk sezon sanırım şu maske takma muhabbeti. Fena baydi, devam da edemedim pek sarmadi diye
Düzenli olarak çıksaydı bu potansiyeli vardı cidden.Huınter x Hunter. Bu seri aynı zamanda OP ile zirve yarışına girecek kadar sağlam. Benim gözümde bir OP etmez ama düzenli bir şekilde çıkıyor olsaydı bunca zamandır, bunu dile getiren insan sayısı azımsanamayacak kadar çok olurdu. Saygı duyuyorum böyle serilere.
Animenin sunumu da çok önemli. Ben artık neredeyse hiç OP izlemiyorum güncelini takip etmiyorum. Ancak HxH devam etseydi mangasında güncel olsam da Animesini izlerdim. OP animesi mangasının kalitesini yansıtmıyor. HxH animesi ise çok kaliteli.Huınter x Hunter. Bu seri aynı zamanda OP ile zirve yarışına girecek kadar sağlam. Benim gözümde bir OP etmez ama düzenli bir şekilde çıkıyor olsaydı bunca zamandır, bunu dile getiren insan sayısı azımsanamayacak kadar çok olurdu. Saygı duyuyorum böyle serilere.