Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] En İyi Seinen Seri

Daha açılışta en sevdiğim 2 seinen karşı karşıya geldiği için Kurosawa'yı erkenden elemek zorunda kaldım. The Fable, Kozure Ookami de aynı şekilde erken elendi. Kişisel sebeplerden dolayı bu kategoride en sevdiğim manga hiçbir zaman değişmeyecek gerçi.:) Listede olmayanlardan çok sevdiğim diğer seinen seriler: Gunjou, Kasane, Watashi no Shounen, Ölüm Bizi Ayırana Dek.

@QatoN Sen de yapsana, merak ettim.😄
Asadora! çeyrek finale gelememiş, Manji de kazanamamış. Şaşırdım.

İlk turdan ağır sorularla karşılaştım. Bitirebilirim diye umuyorum 😢

Ekleme:

Vagabond-Otoyomegatari
Nozoki Ana-Kozure Ookami
Vinland Saga-Otoyomegatari

Ve çeyrek finallerde seçim yaparken cidden zorlandım.
Bu yarışmada Bokko'nun da olması lazımdı. Kakuri sama alayını tokatlardı ama ne yazık ki seriyi çok az kişi biliyor, az kişi puanlıyor, haliyle ne kadar kaliteli olsa da bu tarz yarışmalara giremiyor.

Bu yarışmada Bokko'nun da olması lazımdı. Kakuri sama alayını tokatlardı ama ne yazık ki seriyi çok az kişi biliyor, az kişi puanlıyor, haliyle ne kadar kaliteli olsa da bu tarz yarışmalara giremiyor.
17+ yıldır manga okuyan, anime izleyen benim bile okumadığım seriler çıktı. Herkesin bilmesi mümkün değil maalesef. Senin bir konu vardı, tek resim ile ikna et, o konunun her zaman aktif olması lazım.

17+ yıldır manga okuyan, anime izleyen benim bile okumadığım seriler çıktı. Herkesin bilmesi mümkün değil maalesef. Senin bir konu vardı, tek resim ile ikna et, o konunun her zaman aktif olması lazım.
The Ravages of Time hala niye çevrilmiyor bilmiyorum.

5 yıl önce atılan mangaupdates postuna bak, google çevirisini bırakayım şuraya.

Kesinlikle en iyi ve en parlak taktik ve 4D strateji manhua
HSuke
tarafından 5 yıl önce
Bu, Monogatari seviyesinde bir espri/zeka, ama askeri taktik ve strateji türünde. Shingeki no Kyojin'i destanlık, stratejik parlaklık ve 4D satranç manevraları açısından kolayca geride bırakıyor, Death Note tarzı saçmalıklara başvurmuyor.
Yazar, tüm eski Çin askeri stratejistlerinin (Zhuge Liang, Sun Tzu, Sima Yi vb.) yüzyıllarca süren taktiklerini alıp öyle destansı bir manhua haline getirmiş ki, Berserk'i ezip hatta One Piece ile uzunluk açısından yarışıyor. Bu nadir ve yüksek kaliteli bir yazımdır.
Sadece uyaralım: Hızlı tempolu ve o kadar çok şeyi kapsıyor ki, Üç Krallık'ın arka plan tarihine aşina değilseniz muhtemelen kaybolacaksınız.

The Ravages of Time hala niye çevrilmiyor bilmiyorum.

5 yıl önce atılan mangaupdates postuna bak, google çevirisini bırakayım şuraya.
O seriye 3-5 editör lazım, raw bulması ayrı, çeviri bulması ayrı dert. Yaparsa ancak @Smoker yapar çevirisini ama edit konusunda Oğuz'dan başka kim o seriyle baş edebilir bilemiyorum. Oğuz hesabını mı silmiş, adını mı değiştirmiş, etiketleyemedim.

O seriye 3-5 editör lazım, raw bulması ayrı, çeviri bulması ayrı dert. Yaparsa ancak @Smoker yapar çevirisini ama edit konusunda Oğuz'dan başka kim o seriyle baş edebilir bilemiyorum. Oğuz hesabını mı silmiş, adını mı değiştirmiş, etiketleyemedim.
Ben çevirmeye çeviririm de yapacak editör çıkmaz. Şimdi başlasak dahi bitmesi üç yıl sürer, çok zorlasak iki yıl. Bir çevirmen bir editör olarak hesapladım.

@Roronoa Zoro oldu o.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık