Çevirdiysen okuyayımBence iyiydi, çevirdiğim en etkileyici serilerden birisi. Her hikayesi insanın içine işliyor.

Çevirdiysen okuyayımBence iyiydi, çevirdiğim en etkileyici serilerden birisi. Her hikayesi insanın içine işliyor.

Editi sürüyor. Tüm bölümleri tek seferde vereceğiz. 50 bölüm bir şey zaten.Çevirdiysen okuyayım![]()
Gerisi pek önemli olmadığından ve bilmediğim çok seriye rağmen genelde sevdiğim serilerin çakışması baya canımı sıktığı için listeyi koymayacağım.Yav Shamo benim dikkatimden kaçmış yoksa ilk 4e girerdi o listemde, Hinamatsuriden iyidir en azından.Gantz kazandı.
İlk eşleşmelerden Pluto vs Monster- Vagabond vs Berserk - Billy Bat vs Mugen no Juunin kötü denk geldi.
Son 8'e bıraktığım tüm serilere ayrı ayrı kefil olabilirim, çok kaliteli eserler.
Bir de Manhua'lar dahil edilmemiş sanırım, yoksa şurda Feng Shen Ji veya The Ravages of Time olsa bu kadar düşünmezdim sanırım.
![]()
ben çoğu seriyi okumamışımdır büyük ihtimalde yapayım bakalımDaha açılışta en sevdiğim 2 seinen karşı karşıya geldiği için Kurosawa'yı erkenden elemek zorunda kaldım. The Fable, Kozure Ookami de aynı şekilde erken elendi. Kişisel sebeplerden dolayı bu kategoride en sevdiğim manga hiçbir zaman değişmeyecek gerçi.Listede olmayanlardan çok sevdiğim diğer seinen seriler: Gunjou, Kasane, Watashi no Shounen, Ölüm Bizi Ayırana Dek.
@QatoN Sen de yapsana, merak ettim.![]()