Kenshiro 12 Mar 2022 #141 Raiden dedi ki: Az kılıç koklatmadı bana zamanında. Genişletmek için tıkla ... Bir ara epey videosu çıkıyordu youtube da. İlginç bir tarzı vardı.
Raiden dedi ki: Az kılıç koklatmadı bana zamanında. Genişletmek için tıkla ... Bir ara epey videosu çıkıyordu youtube da. İlginç bir tarzı vardı.
N'eonz 12 Mar 2022 #144 N'eonz dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Silinen müzik neydi hiç hatırlamıyorum :/
DogKilla 26 Mar 2022 #148 Buraya çok fazla seçenek sunabilirim ama şöyle üç tane belirteyim şimdilik, Persona 4 tüm soundtrackleri, Yaga tüm soundtrackleri, ve Bayonetta tüm soundtrackleri Playlistleri dinlemenizi tavsiye edebilirim sarıyor baya
Buraya çok fazla seçenek sunabilirim ama şöyle üç tane belirteyim şimdilik, Persona 4 tüm soundtrackleri, Yaga tüm soundtrackleri, ve Bayonetta tüm soundtrackleri Playlistleri dinlemenizi tavsiye edebilirim sarıyor baya
elisa 26 Mar 2022 #150 Gerçekten oyunlarla pek aram yok. Oynadıklarımın da müziklerine çok çekilmiyorum genelde ama şunları atabilirim sanırım. Gizli İçerik: Snowy Rail Yard (SSFIV) Gizli İçerik: Vamo'alla Flamenco (FFIX)
Gerçekten oyunlarla pek aram yok. Oynadıklarımın da müziklerine çok çekilmiyorum genelde ama şunları atabilirim sanırım. Gizli İçerik: Snowy Rail Yard (SSFIV) Gizli İçerik: Vamo'alla Flamenco (FFIX)