Iluvatar 26 Eyl 2017 #71 7.yi dinlediğim zaman duygulanıyorum. Bana nostaljik geliyor. En güzel besteyse 11.ye ait bana kalırsa. Özellikle Hancock'la Luffy'nin bakıştığı anlardan çok etkileniyorum. 7 ve 11 bana kalırsa en iyileri yani.
7.yi dinlediğim zaman duygulanıyorum. Bana nostaljik geliyor. En güzel besteyse 11.ye ait bana kalırsa. Özellikle Hancock'la Luffy'nin bakıştığı anlardan çok etkileniyorum. 7 ve 11 bana kalırsa en iyileri yani.
justahuman 26 Eyl 2017 #74 O kadar çok var ki sevdiğim ama aklıma gelmesi zor gelse bile nereden bulacağım şimdi. Ama size güzen ending atayım. Sonunda her bölümde bir hikaye anlatan endingleri severim öyle bir kaç animeye denk gelmiştim. Biri bu Gizli İçerik Bir de eğlenceli bir ending atayım Gizli İçerik Bu da bizim manga grubunu hatırlattığı için sevdiğim bir opening Gizli İçerik
O kadar çok var ki sevdiğim ama aklıma gelmesi zor gelse bile nereden bulacağım şimdi. Ama size güzen ending atayım. Sonunda her bölümde bir hikaye anlatan endingleri severim öyle bir kaç animeye denk gelmiştim. Biri bu Gizli İçerik Bir de eğlenceli bir ending atayım Gizli İçerik Bu da bizim manga grubunu hatırlattığı için sevdiğim bir opening Gizli İçerik
Cadis Etrama Di Raizel 26 Eyl 2017 #75 Gizli İçerik: Naruto OP 1 Gizli İçerik: Naruto OP 2 Gizli İçerik: Naruto Ship OP 1 Gizli İçerik: Naruto Ship OP 3 Gizli İçerik: Naruto Ship OP 6 Gizli İçerik: Bleach OP 13 Gizli İçerik: Fmab OP 1 Gizli İçerik: D Gray Man OP 1 Gizli İçerik: Gintama OP 1 Gizli İçerik: Gintama OP 4 Gizli İçerik: Gintama OP 5
Gizli İçerik: Naruto OP 1 Gizli İçerik: Naruto OP 2 Gizli İçerik: Naruto Ship OP 1 Gizli İçerik: Naruto Ship OP 3 Gizli İçerik: Naruto Ship OP 6 Gizli İçerik: Bleach OP 13 Gizli İçerik: Fmab OP 1 Gizli İçerik: D Gray Man OP 1 Gizli İçerik: Gintama OP 1 Gizli İçerik: Gintama OP 4 Gizli İçerik: Gintama OP 5
Master of Puppets 6 Haz 2018 #78 日本人が好きな人 dedi ki: Opening tartışılır; fakat ending budur. Genişletmek için tıkla ... Hayır! Ending budur: Gizli İçerik
日本人が好きな人 dedi ki: Opening tartışılır; fakat ending budur. Genişletmek için tıkla ... Hayır! Ending budur: Gizli İçerik
Kenny 6 Haz 2018 #80 Master of Puppets dedi ki: Hayır! Ending budur: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Cowboy Bebop, ost kalitesi bakımından çoğu seriye tek atan muazzam bir seri; ama shiki no uta bir tık daha önde ending konusunda bence :S
Master of Puppets dedi ki: Hayır! Ending budur: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Cowboy Bebop, ost kalitesi bakımından çoğu seriye tek atan muazzam bir seri; ama shiki no uta bir tık daha önde ending konusunda bence :S