Gallardo00 2 Tem 2022 #172 Şöyle bir baktım da daha önce paylaşılmayanlardan olmasına dikkat ettim: Bubblegum Crash Gizli İçerik Kimagure Orange Road Gizli İçerik Shin Skyers 5 Gizli İçerik Dororo to Hyakkimaru Gizli İçerik Ranma 1/2 Gizli İçerik City Hunter Gizli İçerik Patlabor 2 Movie Gizli İçerik
Şöyle bir baktım da daha önce paylaşılmayanlardan olmasına dikkat ettim: Bubblegum Crash Gizli İçerik Kimagure Orange Road Gizli İçerik Shin Skyers 5 Gizli İçerik Dororo to Hyakkimaru Gizli İçerik Ranma 1/2 Gizli İçerik City Hunter Gizli İçerik Patlabor 2 Movie Gizli İçerik
MariLoris 22 Ocak 2023 #177 Geçen 16 turdan oluşan 2 li opening karşılaştırmalarında bir opening keşfettim , izledim fena değil çerezlik izlenir anime. Kazanan buydu benim için. Bonus:
Geçen 16 turdan oluşan 2 li opening karşılaştırmalarında bir opening keşfettim , izledim fena değil çerezlik izlenir anime. Kazanan buydu benim için. Bonus:
Dattebayo..! 15 Ocak 2024 #179 Müzikle birlikte aniden gelen nostalji hissi adamı feci yapıyor. Bu konu çok sakat
Euron Greyjoy 15 Ocak 2024 #180 Dattebayo..! dedi ki: Müzikle birlikte aniden gelen nostalji hissi adamı feci yapıyor. Bu konu çok sakat Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle.Özellikle eski animelerde çok yaşanıyor bu durum... Neyse bende 1-2 tane atayım bari Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik
Dattebayo..! dedi ki: Müzikle birlikte aniden gelen nostalji hissi adamı feci yapıyor. Bu konu çok sakat Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle.Özellikle eski animelerde çok yaşanıyor bu durum... Neyse bende 1-2 tane atayım bari Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik Gizli İçerik