Hepsini izledin mi?44 dakikalık fena deilidi sabody'e kadar olan büyük savaşlarını genel olarak almışlar o kadar kötü sayılmaz ama iyiydi de diyemem müzikler biraz kötü gibi.
Hepsini izledin mi?44 dakikalık fena deilidi sabody'e kadar olan büyük savaşlarını genel olarak almışlar o kadar kötü sayılmaz ama iyiydi de diyemem müzikler biraz kötü gibi.
youtube da olupta üşengeçlikten amv araştırmayan insanlarda varyotube alıp koymusunuz hepsi youtubeda da var
oda doğru ben çok izlediğimden yabancı gelmedi hiç biriyoutube da olupta üşengeçlikten amv araştırmayan insanlarda var
Nerden alıcaktık ? Youtube de hepsi var ama saçma sapan şeylerde var. Başlığa bir bak istersen. Herkez beğendiğini koyuyoryotube alıp koymusunuz hepsi youtubeda da var
3 5 video var zaten 1 milyon tane yok one piece amv yaz hepsi çıkıyor.Farklı yerlerden daha önce izlemediğim amv leri izlemek isterdim o yüzden söledım hepsi youtube den diye.Nerden alıcaktık ? Youtube de hepsi var ama saçma sapan şeylerde var. Başlığa bir bak istersen. Herkez beğendiğini koyuyor
aynen 2 mız konuşuyoduk sen nerden girdin hiç anlamadım boş beleş sen oluyon burdaBu sıcakta hiç çekilmiyor boş beleş tartışmalar.
Haklısın biraz sert yazmışım kafam bozuk biraz bugün afedersin3 5 video var zaten 1 milyon tane yok one piece amv yaz hepsi çıkıyor.Farklı yerlerden daha önce izlemediğim amv leri izlemek isterdim o yüzden söledım hepsi youtube den diye.