Seçeneklerde bence Enel'de olmalıydı.
Enel daha Wiper'ın ne yapacağını anlayamadı. Wiper buna saldırdığında '' Ne yapıyorsun? Öldürülmek için mi geldin? '' diyor, ardından '' Bu da ne? '' diyor. Bu adamlarla kıyaslanması olmaz.Seçeneklerde bence Enel'de olmalıydı.
Bencede bu adamlar kadar iyi değil ama bence ayrı seçenek olarak olmalıEnel daha Wiper'ın ne yapacağını anlayamadı. Wiper buna saldırdığında '' Ne yapıyorsun? Öldürülmek için mi geldin? '' diyor, ardından '' Bu da ne? '' diyor. Bu adamlarla kıyaslanması olmaz.
Kesin olan birşey var işte bunlarla aynı listede anılmamalı.Bencede bu adamlar kadar iyi değil ama bence ayrı seçenek olarak olmalı
Reis bu dediğin genjutsu oluyorŞimdi bakınca Kata ve Luffy geleceği görüyor ama bu demek değilki en iyisi onlar. Diğer büyük isimleri de görmek lazım. Yani diğer gözlem çeşitlerini. Gözlem çeşitliliği olarak ben Geleceği manipüle etme tarzı bir şey de bekliyorum. Mesela adam seni kesiyor ama sen aslında kesilmemişsin ama düşman seni kestiğini öldürdüğünü sanıyor ve açık veriyor gibi gibi.
Hahaha bunu yazarken benimde aklıma bu gelmişti ama olmayacak iş değil bence. Hatta olsa çok güzel olurReis bu dediğin genjutsu oluyor
Bilmediğim için soruyorum. Shanks bu cümleyi hak edecek ne yaptı ? Kaçırmış da olabilirim bu kısmı.Shanks'ta daha fazla çıkacağını tahmin etmişiz gene.
Gördüklerimiz arasında en iyi gözlem Shanks'ta.Güncelde en iyi gözlemlere sahip kişiler Shanks-Mihawk-Fuji falandır.Dragon da oraya girebilir. Kata ve Luffy güncelde ilk onda.