Vallahi arada kaynadı pokari boyAyrıca yiğidimin dövüşü neden yok ankette? Hajime dövüşü bile varken!!!![]()

Hajime dövüşünün gelişimi efsaneydi ayrıca...
O yerlere kapanması falan benim içime işlemişti
Az spoiler olabilir sana ya kusura bakmaGüzel konu. Güncele geldiğimde tekrar uğrayacağım.![]()

Takasugi'nin işleyişi epey güzeldi. Öncesindeki Zenzou reyizin olayı falan çok daha değerli kıldı vsyiEn çok beklediğim dövüş Takasugi dövüşüydü. Ama etkileyicilik bakımından Oboro tüm dövüşleri tokatlar.

Oboro dövüşü ise diğer arclar geldikçe daha fazla anlam kazandı. Neyin ne olduğunu falan öğrendik falan ayrı zevk verdi.
Kesinlikle ben de seçim yaparken zorlandım. Tabii ben biraz daha az oy alacaklara kaydım bilerekGintama'nın bütün dövüşleri çok iyi. Seçim yapamıyorum. Herhalde aşırı uç, uçan kaçan kişiler olmamasıyla alakalı birşey. Diğer animelere göre güç seviyesi aşağıda olduğu için serdeki dövüşler daha gerçekçi ve etkileyici oluyor.
Gintoki vs Housen diyeceğim sanırım. Gintoki şemsiyenin altında kalınca bütün kemiklerim kırılacak gibi, bir an bile dikkatimi kaybedersem ölürüm, parmağımı kıpırdacak zaman yok gibi şeyler demişti. O sahnede Yato ağırlığını çok iyi hissettirmişti bence.

Housen sahnesi ise mükemmeldi. Dayanın kemiklerim deyişi bitirmişti beni