Kenshiro Dün 18:48 da #151 @Kvothe Discworld serisi de eklenebilir konuya. Ben hiç okumadım ama fantazi türünde epey popüler olduğunu biliyorum. Gizli İçerik
@Kvothe Discworld serisi de eklenebilir konuya. Ben hiç okumadım ama fantazi türünde epey popüler olduğunu biliyorum. Gizli İçerik
Kvothe Dün 19:27 da #152 Kenshiro dedi ki: @Kvothe Discworld serisi de eklenebilir konuya. Ben hiç okumadım ama fantazi türünde epey popüler olduğunu biliyorum. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Benim baya sevdiğim bir seridir.Daha alışılmışın dışında bir seri.Okuyan olmadığını düşündüğüm için eklemedim.0 oy falan alır muhtemelen diye koymadım.Bazı serileri bu yüzden eklemedim.
Kenshiro dedi ki: @Kvothe Discworld serisi de eklenebilir konuya. Ben hiç okumadım ama fantazi türünde epey popüler olduğunu biliyorum. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Benim baya sevdiğim bir seridir.Daha alışılmışın dışında bir seri.Okuyan olmadığını düşündüğüm için eklemedim.0 oy falan alır muhtemelen diye koymadım.Bazı serileri bu yüzden eklemedim.