Yok artıkDayak arsızı çocuk tipi de var. Dövüp dövüp duracaksın. Sinirini stresini atacaksın.
Croco fanı mıyım ben etkileneceğim?

Yok artıkDayak arsızı çocuk tipi de var. Dövüp dövüp duracaksın. Sinirini stresini atacaksın.
Ekmek aldırmaya göndersen gitmezde bu asgdfsgdDayak arsızı çocuk tipi de var. Dövüp dövüp duracaksın. Sinirini stresini atacaksın.
Buğday ekmeği al dicen alıp getirecek. Lan ben sana çavdar ekmeği al demedim mi diye o kılıç tutan ağzına 1-2 tane vuracan.Ekmek aldırmaya göndersen gitmezde bu asgdfsgd
Buğday ekmeği al dicen alıp getirecek. Lan ben sana çavdar ekmeği al demedim mi diye o kılıç tutan ağzına 1-2 tane vuracan.
Çok haklı yorumlar görselini de buraya bırakayım.Buğday ekmeği al dicen alıp getirecek. Lan ben sana çavdar ekmeği al demedim mi diye o kılıç tutan ağzına 1-2 tane vuracan.
Çocukken ağzına vuran olsa bu ağzında kılıç da taşımazdı. Çok yanlış yetiştirildi çoooooooooooook.
Ekmek aldırmaya göndersen gitmezde bu asgdfsgd
Anne terliği yemesi lazım kafasına tek çözüm buBuğday ekmeği al dicen alıp getirecek. Lan ben sana çavdar ekmeği al demedim mi diye o kılıç tutan ağzına 1-2 tane vuracan.
Çocukken ağzına vuran olsa bu ağzında kılıç da taşımazdı. Çok yanlış yetiştirildi çoooooooooooook.
Roci de bunu Law'a uygulamalıydı. Çocuk yetiştirmeyi hiç bilmiyor bunlar.
Bu nasıl bi fantezi la.
Annesi olsa zaten oğlum pis kılıcı ağzına ne sokup sokup duruyon diye terliği kafasına geçirip dururdu.Anne terliği yemesi lazım kafasına tek çözüm bu![]()
Terlik de şart doru asgdfsdAnne terliği yemesi lazım kafasına tek çözüm bu![]()
O yapmıştır la.Roci de bunu Law'a uygulamalıydı. Çocuk yetiştirmeyi hiç bilmiyor bunlar.