Hocam bir yerin kabuk bağlar böyle kabuğu çekerken bi yanması olur bi acısı olur bana hep tatlı gelmiştir hatta kolonya basmayı acayip severim Allah nasip ederse birgün kurşun da yiyelim ondanda nasibimizi alalımYe birader o zaman. Ehühe.

Hocam bir yerin kabuk bağlar böyle kabuğu çekerken bi yanması olur bi acısı olur bana hep tatlı gelmiştir hatta kolonya basmayı acayip severim Allah nasip ederse birgün kurşun da yiyelim ondanda nasibimizi alalımYe birader o zaman. Ehühe.
Epey ilginç hemdeilginçmidir bilmem ama hep vurulmak istemişimdir kurşunun tadını merak ediyorum.
Polat'a bir telefon açayım. Gelir vurur belki.ilginçmidir bilmem ama hep vurulmak istemişimdir kurşunun tadını merak ediyorum.
37 kere daha yazarsan dileği kabul olur hocam.Hocam bir yerin kabuk bağlar böyle kabuğu çekerken bi yanması olur bi acısı olur bana hep tatlı gelmiştir hatta kolonya basmayı acayip severim Allah nasip ederse birgün kurşun da yiyelim ondanda nasibimizi alalım![]()
Vurucaksa biri Can Polat vursun kurşun yiyeceksek öyle adamdan yiyelimPolat'a bir telefon açayım. Gelir vurur belki.![]()
Kaldı 36 hakkımızda hayırlısı37 kere daha yazarsan dileği kabul olur hocam.![]()
Helal!!! Gece gece aklıma bu geldi bak.Vurucaksa biri Can Polat vursun kurşun yiyeceksek öyle adamdan yiyelim![]()
ahahahahaha gece gece iyi sardı.Abi bilmiyorum da şu dizinin melodileri şarkıları beni bağlıyor ya.Helal!!! Gece gece aklıma bu geldi bak.
Abicim beni tanımadınız mı ya ben Beyaz.ahahahahaha gece gece iyi sardı.Abi bilmiyorum da şu dizinin melodileri şarkıları beni bağlıyor ya.