Konuşurken şu smileın aynısını yapabiliyorsun. Çok ilginç gelmişti bana.Ferit'in beni kıskanıyor oluşu haricinde ilginç bir yönüm olduğu konusunda şüphelerim var.
Neden bahsediyordum da yapabildim o ifadeyi?Konuşurken şu smileın aynısını yapabiliyorsun. Çok ilginç gelmişti bana.
Ağaçların altında oturup Bayram reisin getirdiği çekirdekleri çitlerken yine bi şeyler oldu o ara aynısını yaptın. Tam muhabbet aklıma gelmedi şimdi ama birine bi laf attın o an. Yorumlarını okuyunca bazen aklıma geliyor, tebessüm ettiriyor.Neden bahsediyordum da yapabildim o ifadeyi?
Cok tatlisiniz laAğaçların altında oturup Bayram reisin getirdiği çekirdekleri çitlerken yine bi şeyler oldu o ara aynısını yaptın. Tam muhabbet aklıma gelmedi şimdi ama birine bi laf attın o an. Yorumlarını okuyunca bazen aklıma geliyor, tebessüm ettiriyor.
Sadece ben tatlıyım. Ben!!1!11!Cok tatlisiniz la
Tamam tamam sensinSadece ben tatlıyım. Ben!!1!11!
Ferit duymasın bunu da kıskanır.Ağaçların altında oturup Bayram reisin getirdiği çekirdekleri çitlerken yine bi şeyler oldu o ara aynısını yaptın. Tam muhabbet aklıma gelmedi şimdi ama birine bi laf attın o an. Yorumlarını okuyunca bazen aklıma geliyor, tebessüm ettiriyor.
Kıskanmaması ilginç olurdu cidden.Ferit duymasın bunu da kıskanır.