Keshin ağır olmuş, siler süpürür.Kenshin ve Toriko'yu ekledim.
Keshin ağır olmuş, siler süpürür.Kenshin ve Toriko'yu ekledim.
''Shounen'' :///Alucard.
Bakalım, ben Luffy ve Gintoki götürür diye düşünüyordum.Keshin ağır olmuş, siler süpürür.
Biliyorum. Eğer shounende aklıma gelseydi diğerini işaretler söylerdim :/ Sen zaten kısıtlamadan ana karakter sordun ''Cool''luğun hakkını verebilecek shounen ana karakteri yok sanırım.''Shounen'' :///
Luffy olmasaydı keşke sırf 1. olsun diye oylar ona gider, Luffy hariç daha gerçekçi olurdu.Bakalım, ben Luffy ve Gintoki götürür diye düşünüyordum.
Yugioh'taki mısır kralı diyecektim ama ana karakter olmuyor o sanırım. Velet Yugi ana karakter herhalde. :/Biliyorum. Eğer shounende aklıma gelseydi diğerini işaretler söylerdim :/ Sen zaten kısıtlamadan ana karakter sordun ''Cool''luğun hakkını verebilecek shounen ana karakteri yok sanırım.
Seinen serisi o, Shounen'de her zaman cool takılan ana karakter bulmak zor, Çoğunlukla Ana karakterin rakiplerinden veya yan karakterlerden cool adamlar çıkıyor. İsimlerden ise Gintoki'ye oy verirdim ama onunda Shounen'liği sorgulanır, yetişkin bir ana karakter sonuçta.. Diğer serilerdeki konuşarak düşmanı yıldırma,15 yaşındaki çocukların yetişkin düşmanlarına hayat dersi vermesi saçmalığını onda görmek zor.Alucard.
Onun için iki oy atılabilmesini falan düşünüp vazgeçtim, Luffy olmasa da olmazdı bu ankette. İkinciden yorum yaparız.Luffy olmasaydı keşke sırf 1. olsun diye oylar ona gider, Luffy hariç daha gerçekçi olurdu.