vegetanın ruhaniyetini, karakterini seviyorum. o tipler daha cok ilgimi ceker, zoro , zebra, zaraki, vegeta , gajeel , laxus gibi aykırı herfiler. ama ss3 goku baskadır. vegeta bile goku sen harbi bir numarasın derO zaman Vegeta mı Goku mu???
vegetanın ruhaniyetini, karakterini seviyorum. o tipler daha cok ilgimi ceker, zoro , zebra, zaraki, vegeta , gajeel , laxus gibi aykırı herfiler. ama ss3 goku baskadır. vegeta bile goku sen harbi bir numarasın derO zaman Vegeta mı Goku mu???
Beerus alnına parmak atıp omzunu okşayınca pert oldu ama SS3? O sahneyi görmesem hak verebilirdim sana.vegetanın ruhaniyetini, karakterini seviyorum. o tipler daha cok ilgimi ceker, zoro , zebra, zaraki, vegeta , gajeel , laxus gibi aykırı herfiler. ama ss3 goku baskadır. vegeta bile goku sen harbi bir numarasın der
beerusun olayı o, yapıcak bir sey yok. seriden para kazanabilmek için ilerletti işte. benim için manga buu yenildiginde bitti.Beerus alnına parmak atıp omzunu okşayınca pert oldu ama SS3? O sahneyi görmesem hak verebilirdim sana.
Konu zamanı geçecek, eskiyecek bi konu değil ki zaten.İşin kuulluk tarafıyla ilgilenmiyorum, ancak kendi içinde en tutarlı, en iyi gelişim gösteren, en sempatik karakter Naruto. Ankettekilerden Luffy'i ve Gin-san'ı da severim orası ayrı.
Konuyu yorumlamak için moderatörlerden izin aldım bu arada, işsizlikle ya da konu hortlatmayla suçlayacak arkadaşlara duyurulur.
Yok benim ağzım yandı bir kere, ben önlemimi alayım da.Konu zamanı geçecek, eskiyecek bi konu değil ki zaten.
Eskiden ne dedim bilmiyorum ama şu an Gintokiden daha karizması yok diyorum.