Kendi İsteği 21 Ara 2017 #31 En kötü tasarımın Kaido olduğu kesin. Tamamen hayal kırıklığı oldu bende. Vücudundaki her kas parçasından ayrı klişelik akıyor.
En kötü tasarımın Kaido olduğu kesin. Tamamen hayal kırıklığı oldu bende. Vücudundaki her kas parçasından ayrı klişelik akıyor.
Shuusuii 21 Ara 2017 #32 Villain diyebileceğimiz iki kişi var bence listede Doflamingo ve Crocodile. Diğerleri korsanlık standartları içinde kötüler.
Villain diyebileceğimiz iki kişi var bence listede Doflamingo ve Crocodile. Diğerleri korsanlık standartları içinde kötüler.
Millennium Wizard 21 Ara 2017 #33 Raiden dedi ki: @Daredewill @Millennium Wizard Şimdi gururlanma zamanı! Genişletmek için tıkla ... Fazla söze gerek yok değil mi ?
Raiden dedi ki: @Daredewill @Millennium Wizard Şimdi gururlanma zamanı! Genişletmek için tıkla ... Fazla söze gerek yok değil mi ?
Raiden 21 Ara 2017 #34 Millennium Wizard dedi ki: Fazla söze gerek yok değil mi ? Genişletmek için tıkla ... E yani, her şey ortada.
Millennium Wizard dedi ki: Fazla söze gerek yok değil mi ? Genişletmek için tıkla ... E yani, her şey ortada.
killz0ne 22 Ara 2017 #40 Valla Oda erkek karakter tasarımında en iyi Mangakalardan biridir.En kolay elediğim Arlong ve Kaido oldu.Çok kararsız kaldım.Birine oy atıp diğerlerine oy atmayınca içim rahat etmedi ama oyları Dof,BM ve Katakulli'ye verdim.
Valla Oda erkek karakter tasarımında en iyi Mangakalardan biridir.En kolay elediğim Arlong ve Kaido oldu.Çok kararsız kaldım.Birine oy atıp diğerlerine oy atmayınca içim rahat etmedi ama oyları Dof,BM ve Katakulli'ye verdim.