Integrale 4 Eki 2014 #112 Ankette diğer demişim daha önce fakat sabebini hatırlamıyorum. Robin'dir bence.
Shanks le Roux 24 Ara 2014 #113 Nedense sadece 5 kişi oy vermiş ancak ilk ortaya çıktığı sahneden beri Hina benim için
Monkey D. Dragon 24 Ara 2014 #115 Hancock demişim ama yavaş yavaş fikrim değişiyor. Nami daha iyi gibi. Hem genç Koalayıda yerim bu arada. Hemde devrimci en sevdiğim.
Hancock demişim ama yavaş yavaş fikrim değişiyor. Nami daha iyi gibi. Hem genç Koalayıda yerim bu arada. Hemde devrimci en sevdiğim.
Millennium Wizard 24 Ara 2014 #116 Monkey D. Dragon dedi ki: Hancock demişim ama yavaş yavaş fikrim değişiyor. Nami daha iyi gibi. Hem genç Koalayıda yerim bu arada. Hemde devrimci en sevdiğim. Genişletmek için tıkla ... Devrim önce kendi evlatlarını yer derler Dragon efendi.
Monkey D. Dragon dedi ki: Hancock demişim ama yavaş yavaş fikrim değişiyor. Nami daha iyi gibi. Hem genç Koalayıda yerim bu arada. Hemde devrimci en sevdiğim. Genişletmek için tıkla ... Devrim önce kendi evlatlarını yer derler Dragon efendi.
Alpamis 5 Ocak 2016 #120 Hepsi güzel geliyor bana Sady hariç. Ama en güzeleri Hancock, Nami. Karakterini de işin içine katarsak Marqurite başa çıkar.
Hepsi güzel geliyor bana Sady hariç. Ama en güzeleri Hancock, Nami. Karakterini de işin içine katarsak Marqurite başa çıkar.