Op'de kadınlar gerçekte kime benziyor, bulursanız aklınıza bir şeyler gelirse paylaşın. Filmi olsa bunları kim oynardı?
Nami'ye benzer birisini bulduk mu neredeyse hepsininkini bulmuş oluruz.Op'de kadınlar gerçekte kime benziyor, bulursanız aklınıza bir şeyler gelirse paylaşın. Filmi olsa bunları kim oynardı?
Yarısını Amy Adams oynayabilir.Op'de kadınlar gerçekte kime benziyor, bulursanız aklınıza bir şeyler gelirse paylaşın. Filmi olsa bunları kim oynardı?
Ben onu o kadar sevmiyorum ya, Reiju için Amber Heard düşündüm. Robin için de genç Liv tyler güzel olur. Gerçi Robin o kadar güzel değil ya Violet olsun Liv.Yarısını Amy Adams oynayabilir.
Benzemese de olur, farklı kadınları düşün işte.Nami'ye benzer birisini bulduk mu neredeyse hepsininkini bulmuş oluruz.
Sevmekten bağımsız Nami ve türevlerine cuk diye oturuyor. Reiju fikrini beğendim. Liv Tyler'ın İtalyan-İspanyol havasındaki Violet'le bir ilgisini kuramadım ben. Liv Tyler Monet falan olur zorlarsak. Violet de Monica Belluci. Robin'cime Demi Moore, Jennifer Connely arası bir şey hoş olur. Charlize Theron'u da Betty yapabiliriz.Ben onu o kadar sevmiyorum ya, Reiju için Amber Heard düşündüm. Robin için de genç Liv tyler güzel olur. Gerçi Robin o kadar güzel değil ya Violet olsun Liv.
Yapmaaa ne kadar tatlı bir foroğraf sen nasıl sevmesn şu güzelliğe bak fotoprafta ki@Mr.Bushido Sen Robinci kılığına girmiş hatersın bence o koyduğun dandik Robin fotoğrafının başka açıklaması olamaz Oyları düşsün diye mi koydun onu
Vivi kalbimizdeee
Okama çıkacağını sanmıyorum pek yaBetty'nin okama olup olmadığı bir kesinleşse de, ona göre beğensek. :/ Okama değilse Reiju'dan sonraki favorim olur kendisi.
Ya bırak yhaa tabi nami veya robin’e benzemiyor ya direkt yapıştır okama diyeSon Sanji fanından da Okama seçmesi beklenirdi zaten.
Belo Betty için okama ise ayrı kadın ise ayrı tepki verecek olan arkadaşlar, arkadaşlarımız...
"Bir içim su, ama kadın olduğuna emin olmam gerekiyor" harbiden tuhafmış.Belo Betty için okama ise ayrı kadın ise ayrı tepki verecek olan arkadaşlar, arkadaşlarımız...