Erkek olmasa oy vermezdim.Kiku var
7 tane trapçımız var. Kendinizi kollayın beyler. SFGH
Erkek olmasa oy vermezdim.Kiku var
7 tane trapçımız var. Kendinizi kollayın beyler. SFGH
Daha kötü değil mi asd:FGHMÖErkek olmasa oy vermezdim.
Erkek iken bile bu kadar güzel ise kadın olsaydı ne olurdu öyle düşün.Daha kötü değil mi asd:FGHMÖ
Şaka yapıom fazla şey etmeyin beni.
Aynısı olurdu sadece 2 tane portakal fazla bir muz eksik.Erkek iken bile bu kadar güzel ise kadın olsaydı ne olurdu öyle düşün.
Yok be Rukako'nun yanından geçemezAyıp ayıp. Haku varken. Sen de görmemişsin diyor ve arttırıyorum.
Yarısı mı? Yok tamamı :d Küçük bi kısmıydı, o da müdahale ileydi zaten. Ki kız halinden foto atmamaya dikkat ettim. Her ne kadar çok fark etmese deAnimenin yarısında kadındı bu sayılmaz.
Forumda eskiden büyük bir Marguerite lobisi vardı cidden. Unutuldu galiba kızBu anket zaten vardı la çok eskiydi hem de. O listede ismi olan ve hatrı sayılır üyenin oy verdiği, hala daha serideki en güzel kadın karakter olarak gördüğüm Marguerite'nin bu listede olmaması üzdü.
Çok güzel kadın ama adını yazmak zor hacı. Ondan iplenmiyor olabilir.Forumda eskiden büyük bir Marguerite lobisi vardı cidden. Unutuldu galiba kız
Haku en azından insan. Diğeri insana benzemiyor bile, tıpkı Kiku gibi. Oyuncak gibi duruyorlar.
İnsan > oyuncak.
Cık, cık