O zaman Aklıma gelenleri yazmıştım. Ama Rouge ablamız da çok güzel tabi ki+1 Rouge olsun gerisi boş. @Mr.Bushido
O zaman Aklıma gelenleri yazmıştım. Ama Rouge ablamız da çok güzel tabi ki+1 Rouge olsun gerisi boş. @Mr.Bushido
HahahahaahŞoktan çıkamamış adam be. Hala kadın diyor.
Zoro bambaşka bir seviye zaten. Ben de bir hata yaptım inandım ama bir daha olmazCık cık cık.... Gerçek Zoro fanları tuzağa düşmez bak Zoro’ya düştü mü hiç.Yakıştıramadım.
Yüzü gözüktü mü ya? Belki Tibany gibi çıkacak. Hemen Ace'in annesi diye gözükmeyen kadına güzel demekO zaman Aklıma gelenleri yazmıştım. Ama Rouge ablamız da çok güzel tabi ki
Sora da yokO zaman Aklıma gelenleri yazmıştım. Ama Rouge ablamız da çok güzel tabi ki
Rouge gözüktü ya çok güzel harbidenYüzü gözüktü mü ya? Belki Tibany gibi çıkacak. Hemen Ace'in annesi diye gözükmeyen kadına güzel demek
Diğer seçeneğini ekleseydim iyi olurdu aslında ama unuttum. Siz yine de sevdiğinizi yazın bakmayın bana hahahaSora da yok
Ace görünüşte babasına benzemiyor. Anasına benzer herhalde. Yakışıklı da çocuk. Belki anası da yakı.... Oda bunu da yapar mı acaba?Yüzü gözüktü mü ya? Belki Tibany gibi çıkacak. Hemen Ace'in annesi diye gözükmeyen kadına güzel demek
Aaaaa gozukmus. Pardon hatirlamiyorum hiç.Rouge gözüktü ya çok güzel harbiden
Diğer seçeneğini ekleseydim iyi olurdu aslında ama unuttum. Siz yine de sevdiğinizi yazın bakmayın bana hahaha
Aaa bak o da güzel O değil de adımız Sanji'ye çıkacak şimdi iyi mi hahahaBu arada son zamanlarda gözden kaçan bir isim dikkatimi çekiyor baya alımlı buluyorum.Oda gerçek manada bir kadın çizmiş dönemine uygun endam olarak.Tam bir leydi.Stussy hoş baya.Ankette yok sen anca erkekleri al @Mr.Bushido