Ejderha güçlü diyorsunuz da Kaido insan formuna geçmese Luffy g3 ile dövecekti onu. Yarı ejder yarı insan modunu bülemem ama ejderha formu pek güçlü değil.
Tek bir form olarak değil genel olarak değerlendir meyveyiEjderha güçlü diyorsunuz da Kaido insan formuna geçmese Luffy g3 ile övecekt onu. Yarı ejder yarı insan modunu bülemem ama ejderha formu pek güçlü değil.
Biraz daha görmek gerek ama şu an için Marco'nun meyvesi daha kullanışlıymış izlenimi oluşturuyor.Tek bir form olarak değil genel olarak değerlendir meyveyi![]()
Marco hiç sadece kuş haliyle dövüştü mü? Rob lucci sadece leopar haliyle dövüştü mü? Hayır hepsi yarı zoan formunda dövüştü çünkü o formlarında daha güçlü oluyorlar kaido bu forma girmedi bile.Ejderha güçlü diyorsunuz da Kaido insan formuna geçmese Luffy g3 ile dövecekti onu. Yarı ejder yarı insan modunu bülemem ama ejderha formu pek güçlü değil.
Marco dedin işin rengi değiştiBiraz daha görmek gerek ama şu an için Marco'nun meyvesi daha kullanışlıymış izlenimi oluşturuyor.
Bizim teach neden marconun meyvesini almadi ki?Marco dedin işin rengi değişti
Genel olarak zoanlar yenilenme/iyileşme hızı olarak bence zaten. Lakin fark yaratacak şey uyanış modu. Burada kimin ne kadar hızlı iyileşeceği meyvenin özelliğine bağlı olarak değişebilir. Marco için konuşmak gerekirse, meyve zaten iyileşme süresi açısından muazzam. Bir de uyanış gelirse ki böyle bir şeyi Wano'da bekliyorum... Weevil ile olan dövüşünde bence meyve uyandıracak ve alevleri kırmızı olan ankaya dönüşüp ölümsüz olacak bu herifO zaman ejderha zoanı ile karşılaştırılabilir bir meyve olur işte. Zaten şu anda bile serideki en iyi 2 zoandan biri. King bu tabloyu değiştirir mi bilmiyorum ama Kaido'nun meyvesini tam anlamı ile görebilirsek bu konudaki fikrin değişecektir diye düşünüyorum.