Öncelikle, Linlin'in yaptığı saldırı değil savunmadır. Kolun duruş şekli bunu belirtiyor. Linlin'den henüz ciddi bir fiziksel saldırı görmedik.
Garp ve Kaido'nun saldırıları güçlü olsa da ikisi de sağ kol seviyesindeki rakiplerine karşıydılar. Garp belki en güçlü sağ kollardan biri olan ve kendini iyileştirebilen Marco'yu tabiri caiz ise yere çiviledi; Kaido ise Luffy'i tekledi lakin bunlar büyütülecek saldırı değil. (Elbette daha ciddi saldırıları mevcuttur)
Beyazbıyık ve Sakazuki'nin saldırıları ise bence bu anketteki en güçlüler. Beyazbıyık bir amirali savaş dışına bırakırken Sakazuki ise bir tümen komutanını ve bir yonkoyu delebiliyor. Bu sebeple bu ikisinin saldırısı bunlar arasındaki en güçlülerdir.
Oyum Sakazuki'ye onunki bir tık daha tehlikleli. Adamın meyvesi temas ettiğini yok etmek üzerine.