Burgess teachin ilk adamlarından ve ayrıca burgess 1.tümen komutanı. Zaten burgess meyve bulup güçlensin diye yolladı oraya shiryuu ise 2. Tümen komutanı.Ne jesus burgess'ı la Ne alaka,bu adam tayfanın en ceplerinden biri.
En güçlü 2.adamının oraya yollar mi Teach ?
@Historia
O adamı çok merak ediyorum. En son wano da görmüştük onu yani oralarda olabilir.Scopper Gaban kesinlikle . Gol.D Roger'ın en güçlü 2. nakaması olmalı. (1. tabi ki de Kara Kral)
Wano ? Anlamadım tekrar söyler misin ?O adamı çok merak ediyorum. En son wano da görmüştük onu yani oralarda olabilir.
Tümen komutanı olarak bakarsan Ace te 2.tümen.Burgess teachin ilk adamlarından ve ayrıca burgess 1.tümen komutanı. Zaten burgess meyve bulup güçlensin diye yolladı oraya shiryuu ise 2. Tümen komutanı.
Her şey güç değildir. Rayleigh tayfaya ilk girenlerden ve sağ kol oldu. Zoro da öyle. Demekki burgess ilk olarak katılmış tayfaya. İnsan en çok güvendiği kişiyi veya yola ilk çıktığı kişiyi sağ kol yapar. Ayrıca burgess baya güçelenecektir çünkü E.oda adamın üstünde çok durdu.Tümen komutanı olarak bakarsan Ace te 2.tümen.
Ben direk en güçlü 2.yı sol kol olarak görüyorum,Burgess'te güç olarak o tayfada ilk 5'e zor girer.
Anlaşamıyoruz ki Burgess Teach'in en güvendiği kişi olabilir,en sevdiği kişide olabilir.Sol kol dan kastımız en güçlü 2.kişi olmalı.Her şey güç değildir. Rayleigh tayfaya ilk girenlerden ve sağ kol oldu. Zoro da öyle. Demekki burgess ilk olarak katılmış tayfaya. İnsan en çok güvendiği kişiyi veya yola ilk çıktığı kişiyi sağ kol yapar. Ayrıca burgess baya güçelenecektir çünkü E.oda adamın üstünde çok durdu.
AynenAnlaşamıyoruz ki Burgess Teach'in en güvendiği kişi olabilir,en sevdiği kişide olabilir.Sol kol dan kastımız en güçlü 2.kişi olmalı.
Sen Burgessin güçsüz oldugu kabul ediyon ama güçlenecek diyorsun galiba öyle mi ?
Wano'da olduğu nerede yaziyor?Wano kuni diye bir ada var. Bu arc dan sonra oraya gidecekler. Scopper gaban da orda bulunuyor.