Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Sol Kol

Sizce Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    173
Shounen izlediğim seri çok fazla ve mantığıda çok kompleks değil.Niye anlamayım ki ?

Kaldı ki Karasakal'ın son rakip olacağını sanmıyorum. Bence son rakip Kid olacak. O gün geldiğinde Aşk Aşçısı haklıymış dersin :p
Kid seriye sonradan yedirilmiş biri. Son rakip Karasakal ve/veya Dünya hükümeti olacak. Her türlü en son görecekleri korsanlar bunlar. Neyse benden bu kadar aşk aşçısı :) Haklı çıkarsan hakkını veririm o gün geldiğinde.

Kid seriye sonradan yedirilmiş biri. Son rakip Karasakal ve/veya Dünya hükümeti olacak. Her türlü en son görecekleri korsanlar bunlar. Neyse benden bu kadar aşk aşçısı :) Haklı çıkarsan hakkını veririm o gün geldiğinde.
Son rakibin Kid olacağından o kadar eminim ki tüm forumla iddiaya bile girerim..

Oda sevdiği bir karakteri eziyorsa, bil ki daha güçlü çıkacaktır karşımıza. Örneğin Smoker. Seride bence çok önemli bir rol oynayacak. (Güç anlamında demiyorum bunu sadece) . Kid sonradan eklenmiş olarak görünüyor ama Luffy'nin asıl rakibi olarak tasarlanmış karakter o. Karasakal falan hikaye.

Hissediyorum şu an bir kaç kişi ''olabilir mi lan acaba?? '' diye geçiriyor içinden. :D

Hadi bendende bu kadar. ?

Son rakibin Kid olacağından o kadar eminim ki tüm forumla iddiaya bile girerim..

Oda sevdiği bir karakteri eziyorsa, bil ki daha güçlü çıkacaktır karşımıza. Örneğin Smoker. Seride bence çok önemli bir rol oynayacak. (Güç anlamında demiyorum bunu sadece) . Kid sonradan eklenmiş olarak görünüyor ama Luffy'nin asıl rakibi olarak tasarlanmış karakter o. Karasakal falan hikaye.

Hissediyorum şu an bir kaç kişi ''olabilir mi lan acaba?? '' diye geçiriyor içinden. :D

Hadi bendende bu kadar. ?
Kid mi ? Eheuehue.

Bb yerine Kid son rakip olursa millet yağmur duasına çıkar gibi beddua duasına çıkar binler, milyonlar sokağa dökülür.

Çok saçma.

Şuan sayı olarak eşitler ama.. Ben Shiryunun Mihawk kadar güçlü olduğunu sanmıyorum
Eğer maymunu saymazsak Shanks'lar 1 kişi eksik değil mi? Birde şu Karasakal tayfasında kim olduğunu bilmediğimiz 10.Titan kaptanı vardı.ve bende Shiryu'nun Mihawk kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum ama Oda'nın sağı solu belli olmaz.

BB Seri sonu düşmanı olacağını düşünüyorum olmasa bile seri sonuna çok yakınken düşecektir yani Shiryu nun baya bir güçlü olması lazım seri düşmanı BB tayfası ise Shiryu Mihawk ile aynı ligde veya 1 tık geride olabilirler sonuçta Zoro nun son düşmanı Mihawk

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık