Zoro'nun boynuzları vardı zaten de bir de kuyruk mu ekledilerklajsldkfjasfAnimede zoro kyubi mod açıyordu aqkdjmsks
Zoro'nun boynuzları vardı zaten de bir de kuyruk mu ekledilerklajsldkfjasfAnimede zoro kyubi mod açıyordu aqkdjmsks
Raigo iyi ama burada sırf öfkelenmesiyle yaptığı şey de muazzam. İstese adayı gömebilirdi Wb.Tamam da Raigo'ya lastik değilsen yapacağın hiçbir şey yok. Bildiğin ne var ne yok siliyor atıyor, altın maltın da bırakmıyor, hayvan gibi saldırı. Meyvesi olmayan kalburüstü adamın kafasına su çarpsa nolur? Rayleigh gibi Red Line cehenneminden yüzerek geçen adamlar varken?
Önünde iki seçenek varRaigo iyi ama burada sırf öfkelenmesiyle yaptığı şey de muazzam. İstese adayı gömebilirdi Wb.
O kısımları hatırlamadım. Yok ediyorsa, yazacak bir şey kalmıyor.Önünde iki seçenek var
1.si her şeyi yok ediyor
2.si kırıyor ya da su tabancası işlevi görüyor
Ben o saldırının detaylarını tam hatırlamıyorum. Orada yokettiği yerler gökyüzü adasının buluttan oluşmuş zeminleri miydi?Önünde iki seçenek var
1.si her şeyi yok ediyor
2.si kırıyor ya da su tabancası işlevi görüyor
O kısımları hatırlamadım. Yok ediyorsa, yazacak bir şey kalmıyor.
Baya sağlam saldırı.
Yok ettiği yer bayağı büyük aslında, ayrıca onlarca Raigo yapabiliyor.Baya sağlam saldırı.
Tsunaminin tek avantajı fazla alana vurması ki dediğin gibi ölecek pek karakter yok.