Hala Gion diyorum.Yamato kesinlikle değil.Daş gibi hatun diye en güçlü yapmaya gerek yok
Daş gibi diye oy atmamıştır ki kimse klasik Oda kadın karakteri.Hala Gion diyorum.Yamato kesinlikle değil.Daş gibi hatun diye en güçlü yapmaya gerek yok
Gion ve Tokikakeyi umarım ilerde görürüz.Özellikle Tokikakenin tasarımına bayılıyorum.Hala Gion diyorum.Yamato kesinlikle değil.Daş gibi hatun diye en güçlü yapmaya gerek yok
Jack'i falan alabileceğini düşünüyorum ben de. Hatta tüm savaş lordları için aynısı geçerli bence.Oda'nın kral haki verdiği bir kadın Yk3'ten güçsüz olamaz.
Sürprizlere açığım Hancock konusunda. Mangaka bu zamana kadar bir karakteri saklıyorsa kendisine güleceğimiz bir güçte çıkmaz o karakter.Jack'i falan alabileceğini düşünüyorum ben de. Hatta tüm savaş lordları için aynısı geçerli bence.
Chinjao bokunda da Haoshoku var.Neden var anlamıyorumOda'nın kral haki verdiği bir kadın Yk3'ten güçsüz olamaz.
Seride kral hakisi olan sadece 2 kadın karakter var. Chinjao gibi Garp'ı hypelamak için kullanılmış bir çöp tenekesiynen piton kraliçesi Hancock karşılaştırılmamalıChinjao bokunda da Haoshoku var.Neden var anlamıyorum