Valla selim sen de taktın mı bırakmıyorsun ha bırak la Issho iyi adamMihawk tarafı bayram havasında olunca bir an ikilemde kaldım.
Kartlar yeniden dağıtılıyor amiral yonkou denk olsa bile eski üçlüyü ayırmak lazım. Vasıfsız çıtayı düşürüyor.
Valla selim sen de taktın mı bırakmıyorsun ha bırak la Issho iyi adamMihawk tarafı bayram havasında olunca bir an ikilemde kaldım.
Kartlar yeniden dağıtılıyor amiral yonkou denk olsa bile eski üçlüyü ayırmak lazım. Vasıfsız çıtayı düşürüyor.
Içinde kılıç geçmediğinden beyin error veriyor.Doğru da amiralle denk dövüşebilecek kadar gücü var kısmının neresi yoruma açık söyler misin?
Bir kolla amiral'e denkse iki kolla kkDoğru da amiralle denk dövüşebilecek kadar gücü var kısmının neresi yoruma açık söyler misin?
Abi çok iyi ya.Böyle çeviri olmaz ama idare edin.
Vardır büyük ihtimalle. Yoksa da işin gerçeği ortaya çıkana kadar goygoy yapmış oluruz güzelce.
İşine yarar kelimeyi almış gerisini koy vermişsin.Böyle çeviri olmaz ama idare edin.
Eşitlik bizim işimiz.İşine yarar kelimeyi almış gerisini koy vermişsin.
Malum olanı ilan etmiş sadece. Boş bilgi. Şu tepkiyi veren var mı aramızda bilmiyorum:Doğru da amiralle denk dövüşebilecek kadar gücü var kısmının neresi yoruma açık söyler misin?
Az çok benzer düşünüyorum. Yonkou'lar arasında WB-Kaido gibi özel tipler var, onları daha yukarıya koyarım. Eşitler mi bilmem ama bu saydığın isimler denk dövüşür birbirine. Top 15 böyle şekilleniyor zaten.Eşitlik bizim işimiz.
Amiral=Dragon=Mihawk=Yonko